Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța mai „scapă" de trei terenuri din proprietatea orașului. Consilierii locali au votat pentru vânzarea lor!

ro

12 Aug, 2024 12:54 1105 Marime text



Municipiul Constanța organizează licitații publice în data de 04.09.2024, la sediul Primăriei Municipiului Constanța din bd. Tomis nr. 51, astfel:

ora 10:00 Obiectul licitației publice îl constituie vânzarea terenului în suprafață de 20 mp, situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona grup sanitar Albatros-zona A4, club Castel, identificat cu număr cadastral 260677, proprietatea privată a municipiului Constanța.

Proiectul s-a aflat în atenția CLM din ședințele din lunile aprilie și iulie 2024 , când s-a votat oportunitatea vânzării acestui teren, respectiv,  vânzarea prin licitație publică, a caietului de sarcini, a fișei de date a procedurii, precum și a raportului de evaluare ce stabilește prețul minim de pornire a vânzării terenului în suprafață de 53 mp situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, identificat cu număr cadastral 234609, proprietatea privată a municipiului Constanța, aferent activului c1-grup sanitar Albatros, cu respectarea dreptului de preempțiune al societății Laurette Due SRL.

Solicitarea de cumpărare a fost depusă tot de către firma Laurette Due SRL.

Terenul are acces la și dinspre promenada Mamaia.

Valoarea de inventar a terenului este de aproximativ 126.000 lei.

Laurette Due SRL Societatea cu sediul social în municipiul Constanţa pe strada Răcoala 1907 nr. 5-7 și îi are asociaţi și administratori pe Mirela Marinela Tulea şi Nicolae Gheorghe Tulea. Bărbatul este și administratorul companiei, care în 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de2.299.259 lei, 3 angajați și profit de 1.611.415 lei.

Mirela Marinela Tulea figurează și în Sara Market Beach SRL iar Nicolae Gheorghe Tulea în Cappucino Due SRL.

Firma nu figurează cu achiziții publice, potrivit www.termene.ro.

ora 11:00 Obiectul licitației publice îl constituie vânzarea terenului în suprafață de 108 mp, situat în municipiul Constanța, str. Petre Dascălu nr. 10, Lot 2 identificat cu număr cadastral 259700, proprietatea privată a municipiului Constanța, urmare a cererii de cumpărare formulată de Marinela Adela Cotorcea.


ora 12:00 Obiectul licitației publice îl constituie vânzarea terenului în suprafață de 421 mp, situat în municipiul Constanța, Șoseaua Industrială nr. 2, identificat cu număr cadastral 258843, proprietatea privată a municipiului Constanța.


Proiectul de hotărâre nr. 292/2024 privind aprobarea vânzării prin licitație publică, a caietului de sarcini, a fișei de date a procedurii, precum și a raportului de evaluare ce stabilește prețul minim de pornire a vânzării terenului în suprafață de 421 mp situat în municipiul Constanța, șoș.Industrială nr.2, identificat cu număr cadastral 258843, proprietatea privată a municipiului Constanța a fost ADOPTAT (26 voturi pentru) în ultima ședință de Consiliu Local Municipal.

Prețul minim de pornire este 67.726 de euro, potrivit raportului de evaluare realizat de Androniu Consulting SRL.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Constanța vinde trei terenuri. Iată unde sunt situate

Administrația Chițac pregătește noi vânzări de terenuri Ce investitori au de plătit diferențe de preț pentru terenuri din stațiunea Mamaia(DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii