Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Teren multisport, pistă de alergat și loc de joacă pentru copii, în Inel 2! Iată unde ar urma să fie amplasate

ro

25 Jun, 2024 17:00 776 Marime text
  • Terenul multisport va avea 42x22 m suprafață de joc și va fi descoperit, împrejmuit de un gard de structură metalică și dotat cu toate echipamentele și dotările necesare practicării de activități sportive multiple (fotbal, baschet, handbal, tenis)
 
La APM Constanța a fost depus memoriul de prezentare de către Primăria Constanța care vizează proiectul „Amenajare teren pentru activități sportive și pistă pentru alergat pe terenul situat între blocurile N, M, O, Q cuprins între străzile Dumitru Marinescu, Dreptății, Prieteniei și Solidarității, municipiul Constanța”.
 
Investiția se împarte în șapte obiecte principale:
  1. Teren multisport
  2. Pistă alergare
  3. Loc de joacă pentru copii
  4. Amenajare incintă, drumuri, alei, parcări, împrejmuire
  5. Rețele exterioare
  6. Organizare de șantier
 
Terenul multisport va avea 42x22 m suprafață de joc și va fi descoperit, împrejmuit de un gard de structură metalică și dotat cu toate echipamentele și dotările necesare practicării de activități sportive multiple (fotbal, baschet, handbal, tenis). Pentru pista de alergare va fi amenajată în incinta terenului. Investiția are o valoare totală de 1.305.051,41 lei fără TVA, conform memoriului de prezentare.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Se construiesc un complex de natație, un teren de fotbal și un teren multifuncțional de sport (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii