Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna, județul Constanța, achiziție publică pentru implementarea „Funcționarului public virtual“ (DOCUMENT)

ro

17 Jul, 2024 13:29 185 Marime text
 Primăria Cumpăna, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, care vizează achiziția unui pachet compus de licențe pentru aplicații informatice și din construcția unui site web, pentru realizarea unui sistem digital integrat, care să automatizeze prin informatizare o parte dintre activitățile instituției publice precum și relația cu cetățenii, denumit generic „Funcționarul public virtual”.
 
Obiectivul general la care contribuie prezenta achiziție este asigurarea infrastructurii TIC, respectiv creșterea calității și transparenței procesului administrativ la nivelul comunei, prin continuarea implementării de măsuri de simplificare a procedurilor administrative și reducere a birocrației pentru cetățeni, atât din perspectiva back-office (adaptarea procedurilor interne de lucru, digitalizarea arhivelor), cât și front-office pentru serviciile publice furnizate aferente competențelor partajate ale administrației publice locale.
 
Obiectivul specific la care contribuie furnizarea produselor/prestarea serviciilor îl reprezintă: Implementarea unor măsuri de simplificare pentru cetățeni, în corespondență cu Planul integrat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile cetățenilor din perspectiva front-office, dar si back-office prin introducerea unor soluții aplicative noi și integrarea cu cele existente, în scopul digitalizării fluxurilor de lucru, pentru reducerea timpului de procesare a cererilor cetățenilor și asigurarea accesului online la serviciile publice gestionate de comună din domeniile de interes.
 
Valoarea finală a achiziției este de 440.800 lei. Atribuirea a avut loc pe data de 11 iulie 2024, iar firmele câștigătoare sunt Big Media Relații Publice SRL și Control Arhisoft Management SRL.
 
Despre Big Media Relații Publice SRL
 

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 15 iulie 2024, Big Media Relații Publice SRL a fost înființată în 2005, are sediul social în Ploiești, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino și se ocupă de alte activități de servicii privind tehnologia informației.
 
Asociați figurează Mircea Alexandru Matei, Ionel Răzvan Florea și Liliana Margareta Moisescu, primul fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Ionel Răzvan Florea se leagă și de Faxmedia Learning Net SRL, iar cel al lui Mircea Alexandru Matei, de Faxmedia Consulting SRL, Faxmedia Tour SRL, Agrodez Danro SRL, Control Arhisoft Management SRL, Faxmedia Learning Net SRL și Faxmedia Cursuri SRL.
 
Conform termene.ro, Big Media Relații Publice SRL figurează cu 1012 achiziții directe (Municipiul Brad, Comuna Fântâna Mare, Comuna Ivești printre autoritățile contractante) și nouă contracte publice (Comuna Carcaliu, Comuna Bărăganu, Comuna Stefești printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Big Media Relații Publice SRL a declarat șapte angajați, profit aproape 930.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,41 de milioane de lei.
 
Despre Control Arhisoft Management SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 15 iulie 2024, Control Arhisoft Management SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Ploiești, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino și se ocupă de activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
Asociați figurează Ciprian Balș, Adelina Mihaela Matei și Mircea Alexandru Matei, administratori fiind Ciprian Balș și Mircea Alexandru Matei.
 
Numele lui Ciprian Balș se leagă și de Urbison Design & Technology SRL, iar cel al Adelinei Mihaela Matei, de Faxmedia Consulting SRL, Agrodez Danro SRL, Faxmedia Learning Net SRL și Faxmedia Cursuri SRL.
 
Potrivit termene.ro, Control Arhisoft Management SRL figurează cu 243 de achiziții directe (Orașul Cernavodă, Comuna Saniob, Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă printre autoritățile contractante) și zece contracte publice (Comuna Carcaliu, Comuna Bărăganu, Comuna Stefești printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Control Arhisoft Management SRL a declarat zece angajați, profit aproape 130.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,79 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile publicate în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Primăria Constanța vinde mai multe terenuri de pe raza municipiului. Ele vor intra și în atenția consilierilor locali
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii