Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Ghindărești caută firmă care să modernizeze drumurile din comună. Pune la bătaie peste 1,24 de milioane de euro (DOCUMENT)

ro

17 May, 2024 14:17 584 Marime text
  • Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
Peste 1,24 de milioane de euro! Aceasta este suma pe care Primăria Ghindărești este dispusă să o investească pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor comunale și stradale din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde primăria a deschis procedura pentru contractarea serviciilor de execuție a lucrărilor de modernizare.
 
Valoarea totală estimată a contractului este de 6.170.721,45 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 1,24 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Este vorba despre contractul cu titlul „Modernizare și reabilitare drumuri comunale și stradale în comuna Ghindărești, judetul Constanța, etapa I și II“.
 
Termenul limită până la care pot fi primite ofertele sau cererile de participare este 31 mai 2024, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 1 octombrie 2024.
Potrivit SEAP, persoanele ce dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante conf. art.60 din Legea 98/2016 coroborat cu art.21, alin.(5) din HG 395/2016, sunt următoarele: Vasile Simion– primar; Vasile Gavrilă– viceprimar; Clava Ivan – secretar general; Matei Anișoara –contabil; Procop Anatoli– responsabil achiziții publice; Cristi Giurumescu – expert.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria Ghindărești cumpără echipamente digitale pentru unitățile de invățământ din comună (DOCUMENT)
_
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii