Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia caută firmă de consultanță pentru proiectul delegării serviciului de iluminat public

ro

28 Aug, 2024 16:03 171 Marime text
Primăria municipiului Mangalia organizează o licitație pentru achiziția de servicii de consultanță pentru organizarea procedurii de achiziție a serviciului de iluminat public.
 
Conform SEAP, vorbim de servicii de consultanță în domeniul achizițiilor și în domeniul evaluării în vederea organizării și desfășurării unei proceduri de achiziție având ca obiect „Delegarea gestiunii serviciului de iluminat public, Modernizarea sistemului de iluminat public în Municipiul Mangalia”.
 
Valoarea estimată este de 270.000 lei, iar termenul la care va avea loc licitația este 30 august 2024. Obiectul achiziției îl reprezintă prestarea serviciilor de consultanță în domeniul achizițiilor publice și asigurarea de prestator de experti externi cooptați în cadrul comisiei de evaluare pentru organizarea şi aplicarea procedurilor de achiziţie publică prin licitatie deschisă în vederea atribuirii unui contract având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de iluminat public,Modernizarea sistemului de iluminat public în Municipiul Mangalia”.
 
Durata contractului este de la data semnării de ambele părți, până la data de 31.12.2024. Durata contractului de consultanta se poate prelungi prin acordul partilor in conditiile legislatiei in vigoare prin act aditional până la data de 30.04.2025 ,pana la semnarea contractului de delegare, fără alte costuri suplimentare.
 
Citește și

Primăria Mangalia cumpără lucrări de execuție pentru sistematizare pe verticală și amenajări carosabile și pietonale!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii