Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, bate palma cu Toscana Plant SRL, pentru sistemul de irigații

ro

14 May, 2024 14:02 1919 Marime text
Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a atribuit, prin cumpărare directă, pentru achiziția de lucrări de realizare rețea și instalație de irigat suprafețe parcuri.
 
Atribuirea s-a realizat pe 13 mai 2024, pentru suma de 148.000 lei, firma câștigătoare fiind Toscana Plant SRL. Obiectul contractului constă în lucrări de realizare a instalației si rețelei de irigații pentru parcuri, cuprinde săpătura, pozarea conductelor, conducte, aspersoare și automatizarea alimentării cu apă.
 
Despre Toscana Plant SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 1 mai 2024, societatea a fost înființată în anul 2019 și are sediul în Strada Națională, Nr. 5, Ovidiu, Județ Constanța.
Societatea se ocupă cu activități specializate de curățenie a clădirilor, mijloacelor de transport, mașini și utilaje industriale.
 
Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 1.166.055 lei, profit de 466.030 lei și un angajat.
 
Unic asociat și administrator este Sandu Anișor Pîrvu.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, societatea a mai primit prin cumpărare directă 28 de contracte. Acestea au fost încheiate cu primăriile Corbu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Negru Vodă și cu S.N. Aeroportul International Mihail Kogalniceanu - Constanta S.A..

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 
Cumpărare Directă Constanța. Ce societate se ocupă cu amenajarea spațiilor verzi din comuna Corbu, județul Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii