Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Poarta Albă, județul Constanța va consturi un balon tensiostatic în comună, prin programul PNDR

ro

27 Oct, 2024 11:09 908 Marime text
Primăria Poarta Albă, județul Constanța, a aprobat în ultima ședință de consiliu local un proiect pentru realizarea unei investiții prin programul PNDR.
 
Astfel, în acest sens, s-a supus spre aprobare la finele lunii septembrie proiectul de hotărâre privind aprobarea implementării proiectului „CONSTRUIRE BALON TENSIOSTATIC ÎN COMUNA POARTA ALBĂ, JUDEȚUL CONSTANȚA” în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Sub-Măsura 19.2-M4/6B-Suport în dezvoltarea serviciilor locale de bază. Proiectul a primit girul consilierilor locali.
 
Valoarea totală a investiției este de 1.118.977,6 lei, inclusiv TVA, potrivit devizului general. Consiliul Local Poarta Albă se obligă să asigure veniturile necesare acoperirii cheltuielilor de mentenanță și gestionare a investiției, pe care trebuie să le suporte integral, pentru o perioadă de minimum 5 ani, de la data efectuării ultimei plăți.
 
Se numește, prin proiect, reprezentantul legal al comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, primarul comunei, în dubla sa calitate și de ordonator principal de credite, pentru relația cu AFIR în derularea proiectului.
 
 Citește și 

Primăria Poarta Albă a semnat un contract pentru realizarea expertizei tehnice pentru sistemul de distribuție gaze naturale.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii