Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Techirghiol caută firmă care să organizeze Ziua Copilului, pe faleza orașului (DOCUMENT)

ro

21 May, 2024 14:59 740 Marime text
Primăria Techirghiol. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Orașului Techirghiol
  • Printre activitățile ce vor fi organizate se numără și instalarea unei cabine foto pentru fotografii ce vor fi personalizate grafic și textual „Primăria Oraș Techirghiol – 1 iunie 2024“
Primăria Techirghiol a deschis procedura de achiziționare a serviciilor de animație de 1 Iunie, pentru copiii din oraș.
 
Informația a fost publicată pe licitatiapublica.ro, unde se precizează că achiziția se va face prin cumpărare directă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 23 mai 2024, ora 11.00.
 
Conform Caietului de sarcini, este vorba despre evenimentul „1 Iunie, Ziua internațională a copilului“, ce se va desfășura pe 1 iunie 2024, între orele 9.00 – 12.00, pe faleza din Techirghiol.
 
„Valoarea estimată a serviciilor solicitate este de 40.000 de lei fără TVA“, se precizează în Caietul de sarcini, unde se arată, totodată, că nu se solicită garanție de bună execuție pentru acest contract.
 
Printre activitățile astfel contractate se numără, conform sursei citate, minimum șase locuri de joacă gonflabile, pentru minimum trei ore, o cabină foto pentru fotografii ce vor fi personalizate grafic și textual „Primăria Oraș Techirghiol – 1 iunie 2024“ cu un număr nelimitat de poze în intervalul 9.00-12.00, cabină video panoramică.
 
Activitățile includ și tatuaje temporare pentru copii, baloane modelabile realizate de un animator, spectacol de magie cu un iluzionist (minimum 40 de minute, începând cu 10.30), dar și mașină de făcut popcorn pentru intervalul 9.00 – 12.00, pentru un minim de 400 de porții.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Techirghiol marchează 125 de Ani de Balneologie și găzduiește al 47 lea Congres Mondial al Societății Internationale de Hidrologie Medicală și Climatologie
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii