Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Chițac propune consilierilor locali să voteze în ședința din septembrie taxele și impozitele locale pentru 2025!

ro

23 Sep, 2024 16:01 1030 Marime text
Consiliul Local Municipal Constanța va vota proiectele de hotărâre care vizează taxele și impozite locale dar și Regulamentul privind instituirea și stabilitarea taxei de salubrizare.

Primăria Constanța a încărcat în registrul proiectelor de hotărâre documentele ce vor face obiectul dezbaterii în ședința lunii septembrie.

Facem mențiunea că nu au fost încărcate și documentele aferente acestor proiecte pentru a ne lămuri dacă administrația locală a ținut cont de propunerile primite din partea societății civile în cadrul dezbaterii organizate pe marginea acestor proiecte.

Este vorba despre proiectul 399 privind aprobarea Regulamentului de instituire și administrare a taxei de salubrizare, precum și stabilirea taxei de salubrizare pentru utilizatorii serviciului de salubrizare și proiectul 398 privind stabilirea impozitelor și taxelor la nivelul municipiului Constanța în anul 2025.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

LIVE VIDEO+TEXT Dezbatere publică pe tema majorărilor și introducerii de noi taxe în Constanța pentru 2025 (DOCUMENT+GALERIE FOTO+VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii