PUZ-urile Poarta 3-4, Piața Griviței și Celulozei din municipiul Constanța, lansate în consultare publică. Două SRL-uri din București au realizat documentațiile (DOCUMENTE)
PUZ-urile Poarta 3-4, Piața Griviței și Celulozei din municipiul Constanța, lansate în consultare publică.
01 Jul, 2023 00:00
ZIUA de Constanta
3148
Marime text
- Publicul este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a acestor Planuri Urbanistice Zonale până pe 04.07.2023
- Primăria Constanța a scos anul trecut la licitație contractul pentru servicii de proiectare în vederea elaborării și întocmirii documentației de urbanism plan urbanistic zonal, în municipiul Constanța pe mai multe loturi
- Documentațiile pentru PUZ-urile Poarta 3-4, Piața Griviței și Celulozei au fost atribuite unui grup de firme ROZUA Asociați SRL și Graphein Topo SRL
- Valoarea totală a contractului/lotului a fost de 1.202.400 lei
Primăria municipiului Constanța a lansat în consultare publică mai multe Planuri Urbanistice Zonale.
Este vorba despre PUZ Poarta 3 – Poarta 4, PUZ Piața Griviței și PUZ Celulozei, care pot fi consultate în secțiunea „documente”.
Publicul este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a acestor Planuri Urbanistice Zonale până pe 04.07.2023.
Observațiile sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare și vor fi transmise în scris prin e-mail: primarie@primaria-constanta.ro sau prin Poșta Română la adresa: Primăria Municipiului Constanța, Bd. Tomis, nr.51, etaj 2, cam. 212, Serviciul Planificare Urbană și Mediu, sau depuse la Registratura Primăriei Mun. Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni (ClC)aflat în incinta City Park Mali, Bd. Lăpușneanu nr.166C.
Serviciul Planificare urbană și Mediu va colecta și transmite elaboratorului / inițiatorului eventualele opinii/observâții formulate.
Inițiatorul/elaboratorul argumentează (ne)preluarea opiniilor, observațiilor formulate.
Răspunsul la observațiile trimise în scris va fi comunicat în scris de către Primăria Municipiului Constanța. Persoana responsabilă cu informarea și consultarea publicului: Inspector Simina Staiculescu, adresa: Primăria Mun. Constanța, Br. Tomis, nr.51, etaj 2, Serviciul Planificare Urbană și Mediu, camera 212.
Etapele preconizate pentru consultarea publicului până la aprobarea Planurilor Urbanistice Zonale sunt:
- etapa pregătitoare - anunțarea intenției de elaborare P.U.Z. - 29.06.2023-04.07.2023
- etapa elaborării propunerilor ce vor fi supuse procesului de avizare
- etapa aprobării propunerilor.
Primăria Constanța a scos anul trecut la licitație contractul pentru servicii de proiectare în vederea elaborării și întocmirii documentației de urbanism plan urbanistic zonal, în municipiul Constanța pe mai multe loturi. Printre ele se aflau și cele trei Planuri Urbanistice Zonale aflate acum în consultare publică
PUZ-urile au fost atribuite unui grup de firme
Contractul de prestări servicii privind serviciul de proiectare pentru elaborare documentație de urbanism "Elaborare PUZ - Celulozei", "Elaborare PUZ Piata Griviței" și "Elaborare PUZ Poarta 3- Poarta 4" a fost atribuit unui grup de operatori economici, formată din ROZUA Asociați SRL și Graphein Topo SRL.
Valoarea totală a contractului/lotului a fost de 1.202.400 lei.
Despre ROZUA Asociați SRL
Cifra de afaceri a companiei a fost de 175,257 lei în anul 2021, cu un profit de 21,289 lei.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 23.29%.
Firma a raportat un angajat în anul 2021.
ROZUA Asociați SRL are sediul social în București, a fost înființată în 2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7111 - Activități de arhitectură .
Asociați sunt: Cristina Iuliana Enache și Iulia Simona Smărăndoiu. Cele două au și rolul de administratori alături de Iulia Simona Floroiu.
Compania nu mai figurează cu alte contracte din achiziții publice.
Despre Graphein Topo SRL
Compania cu sediul în capitală, a fost înființată în 2014 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea.
Cifra de afaceri declarată în 2021 a fost de 5,634,968 lei, cu un profit de 60,786 lei și 44 de angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 22.07%.
Asociații și administratorii firmei sunt Eugen Ursu și Andrei Șueran.
Compania figurează cu 7 contracte din achiziții publice în valaore de 1.801.598 lei.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
PUZ-uri importante pentru cartierele Compozitori și Tomis Nord și Balada. Când vor avea loc dezbaterile publice?
Ce firme au câștigat contractele de actualizare sau elaborare a PUZ-urilor din Palazu Mare, Veterani, stațiunea Mamaia și Piața Griviței din Constanța? (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii