Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
17:26 12 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA continuă războiul cu cârciumarii ilegali Pe listă - Clubul Bellagio, terasele Grill House şi Cafe del Mar

ro

27 Jul, 2011 00:00 4683 Marime text
cap_6.jpgEchipele de control de la societatea RAJA SA continuă lupta cu cei care fură apa furnizată, fără a plăti cât consumă.

Astfel, în cursul zilei de ieri, în urma unor verificări de rutină efectuate în Piaţa Ovidiu, la Clubul Bellagio, s-a descoperit absenţa apometrului. În consecinţă, clubul Bellagio a fost debranşat de la reţeaua stradală de apă. „La faţa locului s-a întocmit proces verbal de constatare pentru un consum în sistem pauşal şi retroactiv pe 18 luni de 14.600 mc de apă potabilă şi canal pe numele SC European Work SRL, administratorul clubului", a explicat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al societăţii RAJA SA. Patronul clubului Bellagio, Valentin Viorel Oiţă Bucur, mai deţine cluburile The Bank şi Muzette şi părţi sociale în Phoenix Spirit, Muzette Art, Save&Self Security, European Work, Total Security Inter Export, Muzette Escort Service, Total Security International şi Save&Self Holding. Următorul debranşat de la conducta de apă a fost terasa Cafe del Mar. Societatea care administrează terasa, SC Malaga Club SRL, nu are contract cu RAJA, iar branşamentul a fost făcut fără aprobarea furnizorului de apă. În această situaţie s-a considerat că este vorba despre un furt de apă. Florian Burgă, patronul SC Malaga Club SRL va trebui să plătească retroactiv consumul a 1.500 mc de apă potabilă şi canalizare.

Alt control, aceleaşi nereguli

raja_-_club_bellagio.jpg

Un alt control, desfăşurat în cursul zilei de ieri, a descoperit un branşament ilegal la terasa Grill House, de pe bulevardul Mamaia nr. 165, care aparţine lui Florin şi Aurel Butnaru. Aici, angajaţii furnizorului de apă au descoperit un branşament ilegal, chiar din reţeaua stradală, care alimenta un robinet de la bar şi unul în curtea terasei. „La faţa locului, s-a întocmit proces-verbal de constatare pentru un consum în sistem pauşal şi retroactiv pe 18 luni pentru 4.200 mc apă potabilă şi canalizare pe numele administratorului SC Baf Mamaia SRL, branşamentul ilegal a fost desfiinţat, iar locaţia a fost debranşată de la sistemul de alimentare cu apă. De asemenea, reprezentantul legal al societăţii se va alege cu plângere penală", a mai spus Irina Oprea. SC Baf Mamaia SRL este administrată de Florin şi Aurel Butnaru. Aceştia mai sunt implicaţi în Parc Mamaia SRL, Triumph Comtur SRL şi P&B Turism SRL. Florin mai administrează şi Motor Mix SRL. Tot ieri, echipele de control ale SC RAJA SA au efectuat verificări la SC Restaurant Dobrogea SRL din Medgidia, la două locaţii diferite: restaurantul-terasă Dobrogea şi hotelul Dobrogea. La ambele puncte s-au depistat branşamente ilegale la reţeaua de apă. La restaurantul Dobrogea, s-a descoperit un branşament care alimenta trei robinete de la bucătăria localului, iar la hotelul Dobrogea, un branşament care alimenta toate cele 19 camere. Pentru ambele locaţii s-au întocmit procese verbale de constatare pentru un consum în sistem pauşal şi retroactiv pe 18 luni pentru 10.800 mc, respectiv 5.000 mc de apă potabilă şi canalizare, pe numele abonatului SC Restaurant Dobrogea SRL. Pentru că, în conformitate cu Codul Penal, art.208 - 209, acţiunea de furt calificat se pedepseşte cu închisoarea, SC RAJA SA va depune împotriva proprietarului Cornel Oprea o plângere penală pentru furt de apă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii