Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raportul de activitate al consilierului local PNL, Alexandru Marian Nazâru la un an de mandat (documente)

ro

09 Nov, 2021 00:00 2466 Marime text
  • Nazâru a fost prezent la toate ședințele ordinare, extraordinare și de îndată ale Consiliului Local Constanța
  • Alesul liberal face parte din Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement și Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului
  • În raportul de activitate, consilierul liberal amintește că a intervenit pentru soluționarea unor probleme de ordin edilitar, care ulterior au fost remediate
 

 
Potrivit Legii nr. 215/2001, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.
 
Alexandru Marian Nazâru, consilier local PNL și-a prezentat raportul de activitate al primului an din acest mandat.
 
După cum reiese din raport, vezi secțiunea „documente", Nazâru a fost prezent la toate ședințele ordinare, extraordinare și de îndată ale Consiliului Local Constanța, cât și la toate ședințele de comisie din care face parte.
Alesul liberal face parte din Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement și Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului.
De asemenea, Nazâru face parte din Comisia de negociere chiriilor spațiilor DGAS, dar și din Consiliile de Administrație ale unor unități de învățământ preuniversitar de la nivelul municipiului Constanța.
În raportul de activitate, liberalul amintește că a intervenit pentru soluționarea unor probleme de ordin edilitar, care ulterior au fost remediate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Președintele CJC, Mihai Lupu și-a prezentat raportul de activitate pentru primele luni din mandat (documente)

Raportul de activitate al consilierului local USR PLUS, Cătălin Florin Iacob, la un an de mandat (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii