Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Referendum pe 9 decembrie Locuitorii din Mihail Kogălniceanu vor să înfiinţeze două sate noi

ro

28 Nov, 2012 02:34 2319 Marime text
referendum_Kogalniceanu__primaria.jpgReferendumurile locale din judeţul Constanţa, organizate pe 9 decembrie, concomitent cu alegerile parlamentare, nu au loc doar pentru consultarea cetăţenilor cu privire la extracţia gazelor de şist, ci şi pe marginea înfiinţării de noi localităţi. Este cazul referendumului local care va avea loc, în ziua alegerilor generale, în Mihail Kogălniceanu. Tema referendumului este „Consultarea cetăţenilor din comuna Mihail Kogălniceanu cu privire la înfiinţarea satului Ceres şi a satului Sibioara Nouă".

Cetăţenii chemaţi la vot vor trebui să răspundă prin „Da" sau „Nu" la întrebarea „Sunteţi de acord cu înfiinţarea satului Ceres şi a satului Sibioara ca localităţi ale comunei Mihail Kogălniceanu?".

Consiliul Local Mihail Kogălniceanu a aprobat, în contextul unei şedinţe extraordinare care a avut loc pe 12 noiembrie, şi modelul ştampilei biroului electoral de circumscripţie, a biroului electoral pentru secţiile de votare, a ştampilei de control a secţiei de votare şi a ştampilei cu menţiunea „Votat".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii