Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

ro

20 May, 2024 17:00 693 Marime text
  • Prin dispoziția președinrelui CJC a fost aprobat rezultatul evaluării finale a managementului directorului general/manager la Teatrul de Stat Constanţa, pentru perioada septembrie 2019 – aprilie 2024, cu nota finală 10, reprezentând: prima etapă a evaluării - analizarea raportului de activitate - nota 10 și a doua etapă a evaluării – susținerea raportului de activitate în cadrul unui interviu în cadrul căruia a primit tot nota 10
 


 
Președintele CJC, Mihai Lupu a emis dispoziția nr. 418 privind aprobarea rezultatului evaluării finale a managementului directorului general al Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn.
 
La baza dispoziției stau referatul Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate nr. 14591/08.05.2024;prevederile art. 42 alin. (4) din Ordonanța de Urgență nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare; prevederile Anexei nr. 2, art. 14 alin. (2) din Ordinul Ministerului Culturii nr. 2799/2015 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, a Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului, a modelului-cadru alcaietului de obiective, a modelului-cadru al raportului de activitate, precum şi a modelului-cadru al contractului de management și prevederile Legii nr. 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
 
În temeiul art. 191 alin. (1) lit. a), alin. (2) lit. b) și ale art. 196 alin. (1) lit. b) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, a fost aprobat rezultatul evaluării finale a managementului directorului general/manager la Teatrul de Stat Constanţa, pentru perioada septembrie 2019 – aprilie 2024, cu nota finală 10, reprezentând: prima etapă a evaluării - analizarea raportului de activitate - nota 10 și a doua etapă a evaluării – susținerea raportului de activitate în cadrul unui interviu în cadrul căruia a primit tot nota 10.
 
Vă reamintim, în august 2019, pe atunci manager interimar al TSC, Erwin Şimşensohn şi-a depus candidatura și proiectul de management pentru funcția de director general. După analiza proiectului, Şimşensohn a primit de la Comisia de Evaluare nota 9 la analiza proiectului, iar la proba de prezentare al acestuia a fost notat cu 9,50.
 
Proiectul de management a fost întocmit pentru o perioadă de 5 ani şi structurat conform cerinţelor din caietul de obiective, în format scris şi în format electronic (CD sau DVD) - cu respectarea prevederilor art. 13 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură.
 
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Erwin Șimșensohn, managerul Teatrului de Stat Constanța, printre laureaţii Galei Premiilor Radio România Cultural 2024 (VIDEO)
 
Manageri la raport Ce note au primit directorii instituţiilor de cultură din Constanţa? (DOCUMENTE)
 
A promovat concursul Şimşensohn, oficial, manager al Teatrului de Stat Constanţa

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii