Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să mă legi de mâini şi să mă arunci în apă? Niciodată!" Palaz nu vrea partid unic în judeţul Constanţa (galerie foto)

ro

11 May, 2012 02:39 1991 Marime text
IMG_5420.jpgUNPR Constanţa a susţinut, ieri, o conferinţă de presă în cadrul căreia liderul organizaţiei judeţene, Gheorghe Lipoveanu, candidatul UNPR la şefia Consiliului Judeţean, Harry Boiagian, şi aspirantul la mandatul de primar, Claudiu Palaz, au vorbit despre presiunile exercitate asupra candidaţilor UNPR la alegerile din 10 iunie.

Harry Boiagian a precizat, încă de la începutul evenimentului, că UNPR îşi doreşte o campanie curată, elegantă şi că nu va ceda presiunilor, indiferent de direcţia din care vin acestea. La conferinţă au fost prezenţi şi candidaţii UNPR la primăriile Saraiu (Dorinela Irimia), Tuzla (Marian Sărăcilă), Cumpăna (Tiberiu Cazan) şi Cogealac (Stere Palaş) care, de asemenea, au acuzat o serie de presiuni la adresa lor, venite din partea unora dintre contracandidaţi.

În aceeaşi ordine de idei, fostul prefect al judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, actual contracandidat al primarului Mazăre, a subliniat că nu va renunţa la cursă din cauza presiunilor: „În ceea ce mă priveşte, indiferent câte presiuni se fac asupra mea şi indiferent că mi se transmite că nu voi primi niciun panou pentru afişaj, nu voi ceda". Ulterior, Claudiu Palaz a adăugat: „Nu am de gând să întorc şi celălalt obraz. Merg până la capăt, n-am de gând să cedez, nu dau niciun pas înapoi. Dacă suntem atât de neimportanţi ca partid pe piaţă, de ce se fac atâtea presiuni pe candidaţii UNPR? Sunt convins că într-adevăr contăm. Nu suntem dispuşi la compromisuri". Candidatul UNPR la mandatul de primar al municipiului Constanţa a întrebat apoi, retoric: „Ce să fac? Să mă legi de mâini şi să m-arunci în apă? Niciodată!".

Nu în ultimul rând, Claudiu Palaz a declarat că UNPR este pregătit pentru un alt gen de campanie, dar şi că, personal, nu este de acord ca, „la nivelul judeţului Constanţa, să avem partid unic".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii