Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se schimbă conducta de alimentare cu apă la Oltina

ro

18 Oct, 2011 01:00 1551 Marime text
Oltina-GheorgheChirciu.jpgDin cauza faptului că nu trecea săptămână fără să se spargă conducta ce alimenta cu apă centrul comunei Oltina, administraţia locală a decis să se înceapă reabilitarea sistemului.

Primarul comunei Oltina, Gheorghe Chirciu, spune că s-a început cu schimbarea unei porţiuni de 300 de metri dintr-un total de 900, urmând ca după finalizarea primei părţi să se continue lucrarea. „După ce vom termina, vrem să dăm o altă faţă centrului comunei. Am început cu schimbarea gardului Primăriei şi vrem să îl facem şi pe cel de la şcoală", a mai spus Chirciu.

Acesta a mai adăugat şi faptul că lucrările la grădiniţa cu două clase din Răzoarele au fost demarate, licitaţia pentru realizarea acestei lucrări având loc la începutul lunii septembrie. Lucrarea a fost predată pentru a fi executată la roşu, urmând ca mai apoi Primăria, probabil cu echipa proprie de construcţii, să se ocupe de finalizarea investiţiei în întregime, astfel încât la începutul anului şcolar clădirea aceasta să fie dată în folosinţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii