Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CL Constanța CT BUS SA – consilierii votează modificarea bugetului pe 2024, a organigramei și regulamentului (DOCUMENT)

ro

28 Jul, 2024 13:03 170 Marime text
Sursa foto: CT BUS SA
  • Veniturile totale ale CT BUS SA ar urma să crească la suma de 142.910 mii de lei.
CT BUS SA, compania de transport în comun din Constanța, ar urma să aibă un buget, o organigramă și un stat de funcții, precum și un regualment modificate, potrivit propunerilor de proiecte pentru ședința Consiliului Local Municipal Constanța de la finele acestei luni.
 
Ședința CLC este programată să se desfășoare miercuri, 31 iulie 2024, de la ora 14.30.
 
Potrivit Proiectului de hotărâre nr. 310/2024 privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2024 al societății CT BUS SA, se propune rectificarea de buget pentru „subvenții, conform prevederilor legale în vigoare“ cu 43.500 de mii de lei.
 
Astfel, veniturile totale ale CT BUS SA ar urma să crească la suma de 142.910 mii de lei.
 
Totodată, conform celor prevăzute în rectificarea bugetară, cheltuielile totale ale companiei de transport cresc la suma de 142.803 mii de lei.
 
„Menționăm că, în continuare conducerea CT BUS SA face eforturi de a eficientiza costurile, deși costul carburantului a crescut în ultimele două luni, iar inflația pe primele șase luni ale acestui an este de 2,57%“, se mai precizează în documentația înaintată spre aprobare consilierilor locali.
 
Legat de organigrama și statul de funcții ale CT BUS SA, dar și de regulamentul companiei vizate de Proiectul de hotărâre nr. 311/2024, consilierilor le este propusă o nouă organigramă a companiei de transport, ce prevede un total de 811 posturi (față de 921).
 
Din cele 811 posturi, 16 ar urma să fie de conducere (patru directori).
 
În continuare, după data de 1 iulie 2024, există patru posturi vacante (ofițer conformitate, auditor intern, conducător auto și economist).
 
Proiectul de hotărâre vizând bugetul CT BUS SA poate fi accesat în Secțiunea Document, iar cel vizând organigrama, statul de funcții și regulamentul de funcționare poate fi accesat aici.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ședință CL Constanța
Se modifică organigrama Spitalului de Boli Infecțioase! Consilierii votează reînființarea unor posturi, crearea unora noi și transformarea altora (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii