Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Primarul Chițac le cere consilierilor locali să aprobe cheltuieli legate de reabilitarea marilor bulevarde

ro

30 Jul, 2024 13:57 239 Marime text
Miercuri 31 iulie a.c., consilierii locali municipali vor aproba în ședința ordinară de Consiliu Local - cheltuielile legate de proiectele de îmbunătățire a mobilității pe bulevardele reabilitate cu fonduri europene.

Titlurile proiectelor au fost urcate pe site-ul municipalității.

Este vorba despre „Îmbunătățirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între gara CFR şi staţiunea Mamaia”, „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona bd. 1 Mai - Șoseaua Mangaliei” și „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”.

Cu toate că aceste lucrări aveau termen de finalizare 31 decembrie 2023, prin Ordonanța 36 din 17 mai 2023, privind stabilirea cadrului general pentru închiderea programelor operaționale finanțate în perioada de programare 2014-2020, s-a procedat la etapizarea proiectelor mature.

La jumătatea lunii iulie, primarul Vergil Chițac a semnat și dispozițiile privind constituirea Comisiilor de recepție la finalizarea lucrărilor aferente celor trei obiectivele de investiții.

Consecințele recepției acestor proiecte vor însemna desființarea locurilor de parcare de pe aceste bulevarde.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii