Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședința extraordinară de CJC s-a încheiat. Pe ordinea de zi s-a aflat un proiect care are legătură cu construirea Departamentul Mama și Copilul (DOCUMENT)

ro

18 Jul, 2024 11:47 281 Marime text



Consilierii judeţeni s-au reunit astăzi, 18 iulie 2024, în şedinţă extraordinară convocată de îndată, pentru a dezbate şi vota un proiect de hotărâre esențial pentru derularea în cele mai bune condiții a proiectului “Construire Corp nou – Departament Sănătatea Mamei și Copilului, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța”, în valoare de aproximativ 150 milioane de euro.

Proiectul a fost câștigat la finanțare în cadrul în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență PNRR, componenta C12 – Sănătate, având ca dată limită de implementare 30 iunie 2026.

O condiție esențială din perspectiva implementării corespunzătoare este reprezentată de existența unei documentații cadastrale conforme, care va servi atât Proiectantului pentru definitivarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție, cât și Executantului lucrării pentru conformitate la predarea amplasamentului.

Având în vedere aceste aspecte, consilierii județeni au aprobat astăzi, cu 29 de voturi pentru, proiectul de hotârâre privind aprobarea alipirii a doua imobile-terenuri, înscrise în cartea funciara nr. 216870 și nr. 216871, situate în Bd. Tomis, nr.145, Municipiul Constanța, Județul Constanța.

Mai multe informații despre proiectul aprobat puteți accesa în secțiunea „documente".

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii