Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă extraordinară la Hârşova pentru locuinţele ANL

ro

18 Oct, 2011 01:00 2260 Marime text
Harsova-TudorelNadrag.jpgConsilierii locali din Hârşova au fost convocaţi joi, la ora 17.00, la o şedinţă extraordinară, în care se va supune aprobării lista cu locuitorii care vor primi locuinţe tip ANL.

Patru blocuri cu 64 de locuinţe tip ANL vor fi predate de administraţia locală, repartizare care s-a făcut în urma analizei foarte riguroase a celor 200 de cereri depuse de locuitorii oraşului. Comisia de specialitate formată din membrii tuturor partidelor de la nivel local a verificate în amănunt cererile şi a dat o listă provizorie a celor care vor beneficia de apartamente tip ANL, urmând ca ieri seară să se întâlnească pentru a-şi da acordul în privinţa listei care va fi aprobată joi. Potrivit celor declarate ieri de primarul oraşului Hârşova, Tudorel Nădrag, convocatorul pentru şedinţă a fost deja transmis pentru a se respecta termenul legal de convocare a unei astfel de şedinţe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gica B 20 Oct, 2011 13:37 O facatura in care copiii unor consilieri locali, ai unor supusi din primarie si cei ai ligailor politici sunt pe lista de repartitii fara sa intruneasca conditiile din lege.