Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava din Tomis Nord Agenții economici și producătorii locali din Piața Brotăcei vor refacerea trotuarelor și locuri de parcare!

ro

21 Jul, 2024 12:55 359 Marime text



Din 11 iulie a.c. s-au introdus noi sensuri unice pe două străzi din cartierul Tomis Nord din Constanța.

Este vorba despre străzile Adamclisi și Suceava. 

Pe strada Adamclisi, circulația rutieră este permisă dinspre strada Soveja către strada Suceava, iar pe strada Suceava a fost instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.


Ambele străzi vor face obiectul unui proiect de resistematizare și reorganizare.

Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulatie și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier.


Mihai Ochiuleț, consilier local USR

În contextul noilor reglementări, consilierul local municipal Mihai Ochiuleț (USR)  a solicitat primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac și directorului de la Confort Urban, Stere Hira să demareze refacerea trotuarelor din perimetrul celor două străzi și să amenajeze locuri de parcare.



Ochiuleț susține că aceste solicitări sunt formulate în special de agenții economici care își desfășoară activitatea în zona Piața Brotăcei.

Solicitarea consilierului local este însoțită și de liste de semnături din partea agenților economici și producătorilor locali.

 

 






PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii