Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRL-ul Consiliului Judeţean e deja istorie Sediul în care a funcţionat DPPJ, transformat în bloc de locuinţe de serviciu

ro

05 Dec, 2014 00:00 1672 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a decis, în cadrul şedinţei ordinare pe luna decembrie, ca spaţiile din sediul în care a funcţionat SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL (DPPJ), până la dizolvarea şi lichidarea sa, să devină locuinţe de serviciu.

Angajaţii din Consiliul Judeţean, Teatrul de Stat Constanţa, Teatrul de Copii şi Tineret Constanţa, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Direcţia de Pază a judeţului Constanţa şi DGASPC au alocate câte un număr de încăperi pe care le pot folosi ca locuinţe de serviciu. Alte 17 încăperi vor fi preluate de CJC având destinaţia birouri, 23 de birouri sunt rezervate Direcţiei de Pază a judeţului, Federaţia Română de Oină va avea biroul la camera 113, DPPJ rămâne în continuare în două birouri, în timp ce un birou este rezervat Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), iar unul îi revine Asociaţiei Naţionale a Informaticienilor din Administraţia Publică (ANIAP).

Cei care pot beneficia de o locuinţă de serviciu până la dobândirea unei locuinţe proprietate personală sunt funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa care nu deţin o locuinţă proprietate personală în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea, angajaţii instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean Constanţa care nu deţin o locuinţă proprietate personală în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea. De asemenea, sunt eligibili a primi o locuinţă de serviciu în blocul fostei DPPJ angajaţii CJC sau din instituţii subordonate care nu deţin, personal sau soţul/soţia acestora, o locuinţă din fondul locativ de stat sau o locuinţă de serviciu obţinută de soţ/soţie, în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea solicitantul.

Pentru spaţiul locativ închiriat, aceştia vor avea de achitat o chirie. Preţuri, ca pentru funcţionarii publici, adică modice. Cuantumul pentru chiria lunară a unei garsoniere este mai mică de 90 de lei, în timp ce pentru un apartament, chiriile sunt cuprinse între 174 de lei şi 257 de lei.
Astfel, 37 de unităţi locative sunt rezervate pentru angajaţi ai CJC, 12 pentru Teatrul de Stat, şase pentru Teatrul pentru Copii şi Tineret, cinci pentru Direcţia de Pază, câte două spaţii de locuit pentru angajaţii DGASPC şi ai MINAC, în timp ce doar un angajat al CMSN are dreptul la o locuinţă de serviciu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii