Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Rheinbrucke SRL va avea 6 luni să elaboreze studiul care va sta la baza proiectului de tren metropolitan al județului Constanța!

ro

11 Jul, 2024 11:31 1850 Marime text

În urma licitației deschise pentru elaborarea studiului de oportunitate pentru implementarea unei rețele de transport public feroviar de tip tren metropolitan la nivelul județului Constanța, Rheinbrucke SRL a fost declarată firma câștigătoare, anunță consilierul județean USR, Semiran Abdurefi.

Valoarea contractului este 260.000 lei fără TVA.

După semnarea contractului, Rheinbrucke SRL va avea 6 luni să elaboreze acest studiu care va sta la baza proiectului de tren metropolitan al județului Constanța, mai spune aceasta.

Reamintim faptul că acest proiect va avea 3 linii principale:
Linia de Nord: Constanța - Năvodari/Corbu,
Linia de Sud: Constanța - Mangalia/ 2 Mai,
Linia de Vest: Constanța - Medgidia/Cernavodă, cu dezvoltarea ulterioară a noi conexiuni cu puncte importante din judetul Constanța, cum ar fi Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

Proiectul va fi realizat etapizat, vor fi folosite fondurile europene pentru a acoperi cea mai mare parte a costurilor și va reprezenta cel mai mare proiect de transport public județean din istoria Constanței.

Despre Rheinbrucke SRL             
 
Firma a fost înființată în anul 1993, cu sediul social în Timișoara, pe strada Eugeniu de Savoya. Asociați în firmă sunt Vlad Gabriel Gurza, care deține 90% din părțile sociale și Vasile Gurza, care deține 10%. Vlad Gabriel Gurza este administratorul societății.
 

Vlad Gabriel Gurza mai este în firmele Atelier Decumanus SRL, Ava Zaya SRL, Elite Best Security SRL, Imia Development SRL, Nonagon Social 1325 SRL, Proseb SRL.
 
Rheinbrucke SRL din Timişoara a mai câștigat în 2018 contractul pentru serviciul de elaborare DALI (inclusiv documentaţii avize, studii topo, geo şi expertiza tehnică) pentru obiectivul de investiţii „Reamenajarea spaţiului public din zona Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski”.

Compania a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.048.088,10 lei.

În 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 9,395,980 lei, profit de 1,225,678 lei și 18 angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 59.61%.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Care sunt firmele care se „luptă” pentru jumătate de milion de lei de la Primăria Constanța. Este vizată documentația pentru realizarea parcului din Faleză Nord
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii