Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Ziua internațională a familiei, marcată la Cumpăna

ro

14 May, 2024 15:02 663 Marime text

Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului Mariana Gâju, organizează miercuri, 15 mai 2024, ora 17.00, în Sala mare a Casei de Cultură din localitate, un eveniment dedicat sărbătorii împreună ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIEI.
         
În cadrul evenimentului vor fi celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna, care în acest an aniversează  „Nunta de aur”. De asemenea, vor fi aniversate şi tinerele familii care în acest an și-au unit destinele, prin încheierea căsătoriei. Familiile vor primi în dar un frumos spectacol, flori, diplome şi daruri, transmit reprezentanții Primăriei Cumpăna. 
        
Tuturor familiilor le vom oferi un frumos spectacol! Studenții și Profesorii Facultății de Arte (Secția Teatru) a Universității “Ovidius” din Constanța vor pune în scenă piesa de teatru ”Fii Cuminte, Cristofor!” de Aurel Baranga.

Un spectacol inedit, o comedie spumoasă, scrisă după regulile teatrului bulevardier, care dezbate, cu umor și ironie, o temă mereu actuală: (ne)fericirea conjugală, în care autorul înveleşte drama cuplului plictisit într-o comedie de tip farsă, abordează tema perenă a familiei şi a încercărilor prin care trec partenerii atunci când armonia începutului este erodată de trecerea anilor.
         

În încheierea serii, Ansamblul “Doina Cumpenei” va debuta într-o nouă formulă cu un moment folcloric - coregraf Constantin Olteanu.- a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Cumpăna, județul Constanța, gazdaOlimpiada Națională a Sportului Școlar - faza Națională la Handbal gimnaziu băieți și-a desemnat câștigătorii! (FOTO)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii