Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de câini din Mangalia au fost sterilizaţi

ro

04 Sep, 2012 01:00 1147 Marime text
Administraţia publică locală din Mangalia a desfăşurat, pe parcursul lunii august, în colaborare cu organizaţiile non-guvernamentale „Vier Pfoten" şi „Save the dogs", o serie de campanii de sterilizare a animalelor cu şi fără stăpân, în special a câinilor abandonaţi pe străzile oraşului.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii de Primăria Mangalia, în cadrul acestor acţiuni, reprezentanţii „Vier Pfoten" şi-au derulat activitatea la Biobaza Mangalia, unde au sterilizat peste 300 de animale fără stăpân.

Aflaţi la cea de-a doua acţiune de acest gen desfăşurată în Mangalia, medicii de la „Vier Pfoten" au deparazitat şi sterilizat, în perioada 8 august - 1 septembrie, 313 animale, dintre care 287 de câini şi 26 de pisici. „Au fost tratate animale atât din oraş, dar şi din staţiunile Neptun, Saturn, Venus şi Olimp. Pe lângă animalele fără stăpân, au fost sterilizate şi câteva zeci de animale aduse de localnici la clinica situată la Biobaza Mangalia", se arată în comunicatul mai sus menţionat.

De precizat este că, în aceeaşi perioadă, au avut loc două campanii de sterilizare organizate în colaborare cu Asociaţia „Save the dogs". Pe durata acţiunii au fost deparazitate, vaccinate şi sterilizate aproximativ 130 de animale cu stăpân (câini şi pisici) de pe raza municipiului Mangalia. Campania „Save the dogs" va continua şi în zilele de 20 şi 21 septembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii