Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii liberali şi-au şcolit colegii pentru alegerile din 2012 Fundaţie din Germania, sponsor al Şcolii de Vară a PNL

ro

29 Aug, 2011 00:00 1573 Marime text
PNL.jpgWeek-end-ul dedicat şcolirii tinerilor liberali s-a încheiat ieri, după un maraton al întâlnirilor în care învăţăceii, peste 400 la număr, au fost şcoliţi de cei mai experimentaţi liberali în tainele politicii. Abordarea s-a axat pe pregătirea acestora pentru alegerile de la anul.

Vicepreşedintele PNL, senatorul Dan Radu Ruşanu, împreună cu preşedintele TNL Constanţa, Claudiu Teliceanu, preşedintele TNL de la nivel central, Florin Alexe, şi fostul preşedinte al TNL Constanţa, Ionel Spătaru, au vorbit ieri despre realizările acestei acţiuni şi elementele de noutate prezentate tinerilor liberali în ediţia de anul acesta. „Am încercat să facem un nou concept de şcoală de vară, să venim cu ceva nou, având vedere că noi suntem cei care am lansat acest concept cu şcoala de vară, iar colegii noştri, de la celelalte partide, ne-au copiat, sperăm să ne copieze şi în aceasta pentru că este spre beneficiul tuturor", spunea ieri Florin Alexe. Cât despre noutatea acestei ediţii a şcolii de vară a tinerilor, aceasta s-a desfăşurat în paralel cu cea a „Şcolii TNL pentru mediul rural". Aici, au fost prezenţi primari, viceprimari şi membrii de partid din mediul rural, această ediţie a şcolii de vară fiindu-le dedicată.

Preşedintele TNL a precizat că toate fondurile pentru organizarea acestui eveniment nu a venit din partea PNL, ci din partea Fundaţiei Friedrich Naumann Stiftung, din Germania. Fiecare participant a plătit totuşi o sumă modică drept taxă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii