Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un consilier local de la PSD acuză Direcția de Asistență Socială a Primăriei Constanța că-i sabotează proiectele!

ro

31 Mar, 2023 14:28 1328 Marime text
Consilierul local PSD Constanța, Costin Răsăuțeanu acuză conducerea Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei de sabotaj.

„Au trecut deja aproximativ trei luni de când am depus proiectul de hotărâre privind înființarea celor PATRU Centre de Asistență Medicală și Recuperare pentru Seniori. Am solicitat primarului și aparatului executiv să introducă cât mai repede pe ordinea de zi a consiliului local acest proiect mult așteptat de părinții, bunicii și străbunicii noștri.
 
Am reușit în luna ianuarie, prin amendamentul grupului PSD, să includem în planul anual privind serviciile sociale, înființarea a patru celorCentre de Asistență medicală și recuperare pentru seniori.

Sabotarea, nepunerea în aplicare a hotărârilor votate în consiliul local sau neintroducerea pe ordinea de zi a proiectelor depuse de consilierii locali reprezintă o încălcare flagrantă a legii.
 
Direcția Generală de Asistență Socială, instituție aflată în subordinea Consiliului Local, trebuie să știe că este obligată de lege să execute întocmai și să pună în aplicare legile locale votate de către consilierii locali.
 
Orice refuz înseamnă încălcarea legii și nerespectarea atribuțiilor de serviciu, dar și sfidarea constănțenilor în slujba cărora trebuie să fie. Constat cu regret că cei care conduc vremelnic această instituție (DGAS) nu își înțeleg rolul și anume, acela de a fi în slujba oamenilor, de a fi în slujba constănțenilor, de a empatiza și de a pune umărul la îmbunătățirea și la asigurarea implementării programelor adoptate de către Consiliulul Local", susține Costin Răsăuțeanu într-o postare pe o rețea de socializare.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii