Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL are drept de preempțiune Cu cât vrea să vândă Primăria și Consiliul Local Constanța un teren din Complex Perla Mamaia? (DOCUMENT)

ro

27 Jul, 2024 16:43 279 Marime text
  • Marincom Company SRL este tot mai aproape de achiziția unui teren, în suprafață de 61 de metri pătrați, în zona Complex Perla din stațiunea Mamaia cu respectarea dreptului de preempțiune
  • Terenul identificat cu numărul cadastral 226301 este proprietate privată a municipiului Constanța aferent construcției C1
  • Prețul stabilit de comisia de evaluare este de 50.015,73 euro la care se adaugă TVA
  • Marincom Company SRL este o firmă din Constanța, înființată în anul 2004, care se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare care aparține lui Marin Ștefan și Alexandru Răzvan Marin


Marincom Company SRL este tot mai aproape de achiziția unui teren, în suprafață de 61 de metri pătrați, în zona Complex Perla din stațiunea Mamaia.
După ce în ședința din luna aprilie a.c., aleșii locali au votat pentru oportunitatea vânzării terenului, vineri 31 iulie a.c., consilierii vor aproba vânzarea prin licitație publică, a caietului de sarcini, a fișei de date a procedurii, precum și raportul de evaluare ce stabilește prețul de pornire a vânzării terenului de 61 de metri pătrați, în zona Complex Perla, magazin 79, identificat cu numărul cadastral 226301, proprietate privată a municipiului Constanța aferent construcției C1, cu respectarea dreptului de preempțiune al societății Marincom Company SRL.

Prețul stabilit de comisia de evaluare este de 50.015,73 euro la care se adaugă TVA.


 

Despre Marincom Company SRL


Este o firmă din Constanța, înființată în anul 2004, care se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
Firma a avut în anul 2023 o cifră de afaceri de 5,9 milioane de lei, un profit net de 496.000 lei și 13 angajați.
Asociați sunt Marin Ștefan și Alexandru Răzvan Marin. Ultimul are și calitatea de administrator.
Marin Ștefan mai figurează și în Marincom SRL iar Alexandru Răzvan Marin în Oximoron SRL și în Kids Arena Next Generation SRL.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

Citește și:

Un imobil de pe bulevardul Tomis din Constanța, modificat de Marincom Company SRL

Primăria Constanța vinde șase terenuri. Două dintre ele au deja cumpărători (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii