Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru depoul pentru autobuze electrice de la Mangalia

ro

18 Dec, 2021 00:00 1609 Marime text
  • APM a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Primăriei Mangalia.
 
APM a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Construire depou autobuze electrice aferente planului de mobilitate urbană durabilă” cu respectarea prevederilor regulamentului de urbanism aferent P.U.G, amplasat în Municipiul Mangalia, strada Metalurgiei, nr. 1, titular: Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Mangalia reprezentată prin Primar Radu Cristian.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Amintim că Primăria Municipiului Mangalia a organizat o licitație pentru pentru achiziția de servicii cu privire la construcția unui depou de autobuze electrice, aferent planului de mobilitate urbană în cadrul proiectului „sprijinirea mobilității urbane durabile la nivelul municipiului Mangalia. Contractul a fost atribuit pe 2 septembrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 8 septembrie.
 
Societatea care s-a ocupat de achiziția serviciilor cu privire la construcția unui depou de autobuze electrice este Primăria Municipiului Mangalia.

Obiectul contractului îl constituie „construirea unui depou de autobuze electrice aferente planului de mobilitate urbană durabilă. Pe niveluri, funcțiunile imobilelor sunt: 1. HALA ÎNCERCĂRI (regim de înălțime Parter), 2. HALA REPARAȚII (regim de înălțime Parter + 1 Etaj). Imobilul ce se va construi va avea structura de rezistență alcătuită din structura metalică.

Fundațiile sunt izolate, te tip talpă și cuzinet. Învelitoarea clădirilor este din panou sandwich de 10cm grosime. Prin lucrările și intervențiile care se vor realiza nu se vor afecta construcțiile învecinate. Se vor executa finisaje din rigips. În spațiile umede (băi și grupuri sanitare) se vor executa pardoseli și placări la pereți cu plăci ceramice pentru interior, antiderapante. Vopsitoriile la pereți și tavane se vor executa cu vopsele lavabile pentru interior, aplicare în dublu strat, după amorsarea prealabilă a suprafețelor. În restul spațiilor, mai puțin cele umede, finisajele la pardoseală se vor executa cu PVC. Tavanele vor fi de tip casetat”.



Valoarea totală a contractului este de 3.655.080,85 lei, iar societatea câștigătoare este IULMARIND.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Județul Constanța. Primăria Municipiului Mangalia construiește un depou de autobuze electrice. Detalii din contract (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii