Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmează instanța de judecată Ovanesian a sesizat prefectul în legătură cu nelegalitatea dispozițiilor primarului Chițac de desfășurare a ședințelor CLM în format online (DOCUMENTE)

ro

17 Jul, 2024 12:56 301 Marime text



Felicia Ovanesian, fost city-manager al municipiului Constanța și consilier local independent ales la alegerile din 9 iunie spune că a sesizat prefectul că sunt nelegale toate dispozițiile primarului Vergil Chițac în legătură cu desfășurarea ședințelor consiliului online.
 
„Am depus și plângere la primar, că - legal - trebuie să îi spun lui să înceteze înainte să mă duc la instanță să îi spună să se oprească din glumele lui proaste de ședințe online", a anunțat Ovanesian pe pagina ei de pe o rețea de solicitare.




sursă foto:
www.facebook.com/felicia.ovanesian

Reamintim, Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată pentru astăzi de la  ora 13:00.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință, așa cum s-a întâmplat în 99% din cazuri în ultimii 4 ani.


Proiectul ordinii de zi
 
1. Proiect de hotărâre nr. 288/2024 pentru completarea H.C.L. nr. 359/1996 privind aprobarea statutului societăţii comerciale de interes local cu răspundere limitată Confort Urban Constanţa; iniţiator: primar Vergil Chiţac
 - avize Comisiile de specialitate nr. 3 şi nr. 5
 
2. Proiect de hotărâre nr. 289/2024 privind aprobarea deschiderii unor puncte de lucru ale societăţii Confort Urban S.R.L; iniţiator: primar Vergil Chiţac
- avize Comisiile de specialitate nr. 3 şi nr. 5
 

3.Proiect de hotărâre nr. 290/2024 privind rectificarea bugetului local pe anul 2024. iniţiator: primar Vergil Chiţac
- aviz Comisia de specialitate nr. 1


Citește și: 

Ședință extraordinară a CLM ConstanţaLIVE VIDEO-TEXT. Consilierii locali au aprobat două proiecte ce vizează Termocentrale Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii