Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a construit scena în aer liber de la Chirnogeni și pe câți bani (documente)

ro

06 Jun, 2014 00:00 3233 Marime text
În anul 2011, Primăria Chirnogeni a atribuit, printre altele, un contract în valoare de peste 100.000 de lei pentru construirea unei scene în aer liber. Un singur agent economic a fost interesat să obțină acest contract, acesta fiind, de altfel, și cel care și l-a adjudecat.

Potrivit anunțului de atribuire nr. 133619/18.05.2011, Primăria comunei Chirnogeni a lansat, în aprilie 2011, procedura de cerere de ofertă în vederea atribuirii contractului de construire a unei scene în aer liber. Firma care a obținut contractul se numește Rabbit Prod SRL și are sediul în Agigea. Evaluat inițial la suma de 104.000 de lei, contractul a fost atribuit pentru 102.569,64 de lei.
Firma câştigătoare, SC Rabbit Prod SRL, figurează la Registrul Comerţului cu sediul în comuna constănţeană Agigea şi cu doi asociaţi persoane fizice, Pena Antoniewicz, fosta şefă a Direcţiei Trezorerie şi Contabilitate Publică Constanţa, şi Ioan Cristian Antoniewicz, acesta din urmă fiind implicat şi în Antoniewicz Cristian Ioan Întreprindere Individuală şi în SC Go 4 Agri SRL.

Tot el a mai făcut parte și din structura SC Tigitrans SRL, firmă care, în prezent, figurează la Registrul Comerțului ca fiind în insolvență. La sfârşitul anului 2012, SC Rabbit Prod SRL declarase o cifră de afaceri de 2.605.611 lei, un profit net de 199.150 de lei şi 14 salariaţi. SC Rabbit Prod SRL se numără printre societățile care câştigă destul de frecvent contracte din bani publici, atât în judeţul Constanţa, cât şi în judeţele limitrofe.
Revenind la atribuirea contractului pentru construirea scenei în aer liber de la Chirnogeni, iată cine a făcut parte din comisia de evaluare a ofertelor, așa cum reiese din procesul verbal încheiat la ședința de deschidere din 22 aprilie 2011: Constantin Agavriloaei (viceprimar) - preşedintele comisiei, Eliza Mihaela Zgancea (consilier principal) - secretar, Florentina Defta (consilier principal), Corina Băluț (expert cooptat - inginer) și Aurelian Bejenaru (referent principal) - membri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii