De la cine a luat Primăria Mangalia echipamente audio-video și mobilier pentru proiectul „Clubul Nautic Callatis” (documente)
De la cine a luat Primăria Mangalia echipamente audio-video și mobilier pentru proiectul „Clubul Nautic Callatis”
24 Jun, 2016 00:00
ZIUA de Constanta
3002
Marime text
Primăria municipiului Mangalia atribuia, în anul 2013, un contract ce avea ca obiect „Furnizare echipamente audio-video, echipamente electronice și mobilier pentru birouri și sală de conferință din club pentru proiectul Clubul Nautic Callatis”, prin care solicita: diverse tipuri de mobilier și de echipament, echipament electronic, mobilier pentru săli de conferință, mobilier de birou, servicii de suport tehnic, servicii de instalare, servicii de configurare de software, pachete software și sisteme informatice și instalare de mobilier incorporat. Sursa de finanțare a acestui proiect a fost din Fondul European de Dezvoltare - 84,82%, bugetul de stat - 13%, bugetul local - 2,18% și contravaloarea lucrărilor neeligibile.
Din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte preşedintele Ileana Budurescu, membrii Ștefania Mitițescu, Rodica Rîpianu, Ciprian Popa Dan, Manuela Călin și membrii supleanți Mioara Bădulescu și Alexandra Ciolacu.
Următoarele societăţi s-au arătat interesate de acest contract:
- pentru Lotul 1 („Echipamente audio-video și echipamente IT”) au depus oferte SC Quartz Matrix SRL (cu o ofertă de 195.524 de lei și o perioadă de valabilitate a ofertelor de 90 de zile) și SC Gerom International SRL (cu 199.870 de lei cu o durată de 90 de zile)
- pentru Lotul 2 („Mobilier”) au depus oferte: SC Titan Traco SA (cu o ofertă de 86.860 de lei și o perioadă a valabilității ofertelor de 90 de zile), SC Amemob SRL (69.594,50 de lei - 90 de zile), SC Bogdan SRL (97.378 de lei - 90 de zile), SC Duros Holding Industry 2003 SRL (86.275 de lei - 90 de zile), SC Mobteco Product SRL (67.889,02 lei - 90 de zile) și SC Silvarom SA (70.710,43 de lei - 90 de zile).
Având în vedere cerințele minime de calificare publicate în anunț/invitația de participare, au fost respinși următorii ofertanți: SC Amemob SRL, SC Duros Holding Industry 2003 SRL și SC Silvarom SA. Pe baza aceloraşi cerinţe minime din caietul de sarcini, toate celelalte societăți care au mai rămas în joc au fost declarate conforme. Astfel, comisia de evaluare a analizat propunerile financiare sub aspectul existenței corecțiilor admise de lege, al încadrării în valoarea estimată a contractului, al prețului aparent neobișnuit de scăzut în raport cu ceea ce urmează a fi furnizat, executat sau prestat.
Comisia de evaluare a solicitat SC Mobteco Product SRL informații cu privire la fundamentarea economică a modului de formare a prețului pentru produsele furnizate. Următoarele oferte au fost declarate incompatibile: SC Amemob SRL, Duros Holding Industry 2003 SRL și SC Silvarom SA.
În ceea ce privește aplicarea criteriului de atribuire, acesta a fost aplicat numai ofertelor admisibile, și anume: Lotul 1 - SC Quartz Matrix SRL și SC Gerom International SRL și Lotul 2 - SC Titan Traco SRL, SC Bogdan SRL și SC Mobteco Product SRL. În ceea ce priveşte criteriul „prețul cel mai scăzut”, clasamentul ofertanților arată astfel: Lotul 1 - SC Quartz Matrix SRL, pe locul 1, iar SC Gerom International SRL, pe locul 2, iar Lotul 2 - SC Mobteco Product SRL, pe locul 1, SC Titan Traco SRL, pe locul 2 și SC Bogdan SRL, pe locul 3.
Apoi, comisia de evaluare a decis câştigătorii contractului de achiziție publică „Furnizare echipamente audio-video, echipamente electronice și mobilier pentru birouri și sală de conferință din club pentru proiectul Club Nautic Callatis”, după cum urmează:
- pentru Lotul 1 - SC Quartz Matrix SRL IMM, cu o propunere financiară de 195.524 de lei fără TVA şi un termen de livrare de 15 zile de la data semnării contractului
- pentru Lotul 2 - SC Mobteco Product SRL, cu o propunere financiară de 67.889,02 lei fără TVA şi un termen de livrare de 15 zile de la data semnării contractului.
Detalii despre firmele câștigătoare
Înființată în 1994, Quartz Matrix SRL, cu sediul social în municipiul Iaşi, bulevardul Carol I numărul 5, are un capital social subscris de 580.000 de lei, integral vărsat, iar activităţile principale pe care le desfăşoară vizează „inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. Asociatul unic în societate este Mihai Valentin Suchar, el deținând și calitatea de administrator cu puteri depline.Mobteco Product SRL, înființată în 2004, are sediul social în Bucureşti, Sectorul 1, strada Dolomitului nr. 27, are un capital social subscris de 100.200 de lei, integral vărsat, şi se ocupă de „fabricarea de mobilă n.c.a.”. Asociatul unic al firmei este Ana Maria Vetrescu, care deține şi calitatea de administrator cu puteri depline.
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii