Din 20 de societăți ”Siemens” și ”Marsat” au pus mâna pe un contract cu CN APMC (documente)
Din 20 de societăți: ”Siemens” și ”Marsat” au pus mâna pe un contract cu CN APMC (documente)
19 Sep, 2015 00:00
ZIUA de Constanta
7908
Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia în 12 ianuarie 2008 contractul privind trecerea la 110 KV a stației de transformare 20/6 KV - Port III. Documentația prevede proiectarea și execuția lucrărilor de trecere la 110 KV a Staţiei Port III (șapte celule 110 KV), modernizarea Staţiei de 6 KV (20 celule 6 KV) şi echiparea a două celule de 110 KV în Staţia Petrol Sud.
Comisia de evaluare a fost compusă din Gheorghe Iorov, director general adjunct şi preşedinte al comisiei, şi membrii Mennan Izet, director Sucursala Port, Ioana Baicu, Ministerul Transporturilor - DGJ, Mihai Crainic, Ministerul Transporturilor - DGIAC, Antonel Tănase, Ministerul Transporturilor - consilier ministru, Nicoleta Dogaru, şef Serviciu Dezvoltare-Achiziţii Publice, Tanţa Muzechearu, șef Serviciu Juridic și Contencios, Nicoleta Andronache, șef Birou Contabilitate Investiții, Constantin Criveanu, șef Secție Instalații Electrice - SEP, Ștefan Mărgărit, Sucursala Energetică Port, Crina Popescu, Serviciu Dezvoltare - Achiziții Publice. Rezervă a fost Luciana Mocanu, Serviciul Juridic și Contencios.
Ofertele au fost deschise în 12.12.2007. Observator din partea Unității pentru Coordonarea și Verificarea Achizițiilor Publice a fost desemnat Dan Adrian Dugăiașu.
Documentația de licitație a fost achiziționată de următorii operatori economici: SC Smart SA București - Sucursala Constanța, SC Energomontaj SA IES București, SC Romib SA București, SC Electroalfa Internațional SRL Botoșani, SC Marsat SA Târgu Jiu, Sc Elcomex IEA Cernavodă, Siemens AG Austria, SC '97 Electriconst SRL Constanța, Areva T&D SA Franța - Sucursala București, SC Romelectro SA București, SC Pet Communications SRL Constanța, ABB SRL București, SC Energobit SRL Cluj, SC Electromontaj SA București - Suc. Constanța, SC Rokura SRL București, SC Emon Electric SA Câmpina, SC Electrica Serv SA București - Sise Dobrogea, SC Siemens SRL București, SC Romlux Lightning Company SA Târgoviște, SC Electrotel SA Alexandria.
Ofertanții nu au depus oferte alternative. Nu a fost respins niciun operator economic în cadrul ședinței de deschidere a ofertelor.
Cursul de referință care a stat la baza comparării prețurilor la evaluarea ofertelor prezentate este de 3,5765 lei / euro, corespunzător datei 27.11.2007.
Membrii Comisiei au analizat ofertele societăților respective și au decis că singura ofertă care merită să câștige contractul este cea a societății SC Siemens SRL București în asociere cu SC Marsat SA Târgu Jiu cu o ofertă de 20.331.868, respectiv 5.669.000 euro, exclusiv TVA și cu o durată de 12 luni calendaristice.
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, şi anunţul de atribuire a contractului, procesul-verbal şi raportul procedurii
SC Siemens are sediu social în Bucureşti, sectorul 6, strada Preciziei nr. 24, Centru pentru Sprijinirea Afacerilor "West Gate Business Center", etaj 4 și 5. Firma a fost înființată în 1995, are un capital social subscris de 14.000.212,24 de lei. Asociați persoane juridice Kdag Beteiligungen GMBH, cu sediul în Viena, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 1.63043% / 1.63043%, Siemens Aktiengesellschaft Osterreich, cu sediul tot în Viena, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 98.36957% / 98.36957%. Administratorul firmei este Costache Cătălin George, Titus Low, împuternicit sucursală, dar și administrator, Elena Dragu, împuternicit sucursală. Domeniul de activitate al acestei firme este cel de ”intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane”.
Societatea MARSAT SA are sediul social în municipiul Târgu Jiu, strada Termocentralei nr. 2, județul Gorj. Firma a fost înființată în 1992 și are un capital social de 1.189.235,2 de lei. Acționari sunt Oancea Al. Dănuţ, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 17.77% / 17.77%, Velican Gheorghe, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 30.6% / 30.6%, Roşianu Gabi Cristinel, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 12.65% / 12.65%, Niculescu Alois Gabriel, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 26.88% / 26.88%. Lista acţionariilor persoane fizice române include 16 acționari având o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 12.1% / 12.1%. Oancea Dănuţ, administrator, Roşianu Gabi-Cristinel, director SMI, Frăţilă Daniel, director operațiuni, Velican Gheorghe, director, Niculescu Alois Gabriel, administrator și președinte al Consiliului de administrație, Velican Gheorghe, vicepreședinte al Consiliului de administrație. Obiectul de activitate al firmei este repararea mașinilor.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii