Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comerţul cu autovehicule, în creştere Românii vor maşini!

ro

06 May, 2011 19:59 1545 Marime text

automobile.jpgVolumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut cu 4,8% în primul trimestru al anului faţă de aceeaşi perioadă din 2010, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS).

În luna martie, cifra de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a scăzut faţă de aceeaşi lună din 2010 cu 2,8%. în comparaţie cu luna martie a anului trecut, cele mai mari scăderi s-au înregistrat în sectorul comerţului cu motociclete, piese şi accesorii aferente, precum şi al intreţinerii acestora, care a înregistrat o scădere de 34,8%. Activităţile de întreţinere şi reparare a autovehiculelor au înregistrat o scădere de 7,7% în martie faţă de aceeasi lună din 2010, comerţul cu autovehicule a scăzut cu 2,7% iar comerţul cu piese şi accesorii pentru autovehicule cu 1,5%.

În comparaţie cu luna februarie 2011, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor a înregistrat o creştere de 21,1%.

Cea mai mare creştere faţă de februarie a înregistrat-o comerţul cu autovehicule, care a crescut în martie cu 22,1%. Comerţul cu piese şi accesorii auto a crescut cu 20,5% faţă de februarie, activităţile de întreţinere şi reparare a autovehiculelor au crescut cu 17,5% iar comerţul cu motociclete, piese şi accesorii aferente, precum şi întreţinerea şi repararea lor au înregistrat o creştere de 15,3%.

Sursa:dailybusiness.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii