Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul Hyundai Elantra disponibil în România

ro

30 Jun, 2011 00:00 2504 Marime text
elantra-ext.jpg Noul Hyundai Elantra, va fi disponibil în showroom-urile reţelei Hyundai Auto Romania începând cu data de 15 iulie cu preţuri pornind de la 14.450 euro cu TVA.

Noul Elantra va fi disponibil cu un nou motor pe benzină, Gamma 1.6 litri MPI D-CVVT, cuplat la transmisii manuale şi automate cu şase rapoarte. Având o greutate relativ redusă, datorită structurii din aluminiu, motorul cu patru cilindri Gamma 1.6 litri MPI este echipat cu distribuţie variabilă D-CVVT pentru a obţine 132 CP la 6.300 rpm şi pentru a permite emisii scăzute de carburant şi cel mai mic consum din clasa.

Noul sedan Hyundai va fi prezentat în România în două varinante de echipare: Elantra şi Elantra Highway. Ambele versiuni dispun de motorizarea 1.6 litri MPi, 132 CP şi de transmisie manuală în şase trepte. Dotările standard Elantra includ: ABS, 6 airbag-uri, ESP, închidere centralizată cu telecomanda, oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite, aer condiţionat, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piete, sistem audio radio/CD cu MP3, 6 difuzoare şi comenzi audio pe volan. Preţurile pentru noul Hyundai Elantra în România pornesc de la 14.450 euro cu TVA inclus (11.653 euro plus TVA).

Sursa: promotor.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii