Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opel ar putea primi în gamă două noi modele, printre care şi un SUV, de la marca soră Buick Opel intră pe piaţa SUV-urilor

ro

02 Jun, 2011 02:49 2145 Marime text
buickenclave.jpg

Grupul american General Motors (GM) vrea să diversifice şi mai mult gama de modele a Opel, iar în acest sens vrea să adauge în portofoliul mărcii germane două noi maşini, un SUV şi un sedan mai mare decât Insignia, bazate pe modelele Enclave, respectiv LaCrosse, de la marca soră din SUA, Buick, potrivit unor surse citate de GM Inside News.

Primii paşi pentru unificarea gamei de modele a Opel cu cea a mărcii Buick au fost deja făcuţi. Opel Insignia se vinde ca Buick Regal în SUA, iar Opel Astra va deveni în 2012 Buick Verano.

Un model Opel bazat pe Buick LaCrosse ar aduce sub umbrela mărcii germane un nou model vârf de gama, peste modelul Insignia.

O gamă de modele comună pentru Opel şi Buick ar permite grupului mamă GM să economisească bani pentru dezvoltarea de noi modele şi ar putea accelera în timp reînnoirea gamei de maşini. Buick Regal bazat pe Opel Insignia se produce chiar în Germania, în uzina de la Russelsheim.

Sursa: 0-100.hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii