Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cernavoda striga "Mariana Mircea, ea e primarita mea!"

ro

12 May, 2008 00:00 1978 Marime text
1210537557.jpg

Duminica seara, Cernavoda a fost un oras rosu, un oras social-democrat, ai carui locuitori au fost trup si suflet alaturi de candidatul PSD la functia de primar, Mariana Mircea.

Peste 2.000 de cernavodeni cu steaguri, sepci, umbrele si bannere rosii cu sigla PSD sau cu inscrisuri cu litere de-o schioapa - "Mariana Mircea -primar pentru Cernavoda"- au participat la lansarea oficiala a echipei social-democrate, propusa pentru administratia locala. Sustinerea pentru functia de primar a unei femei a fost motivata de prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, astfel: "fiecare are o mama, o sotie sau o iubita, iar Mariana Mircea este solutia PSD-ului pentru Cernavoda, deoarece orasul a fost condus doar de barbati care n-au facut ce trebuia pentru comunitate". Convins ca Mariana Mircea va castiga alegerile, Constantinescu considera ca ea va face ordine si curatenie in oras si va fi sprijinita in demersurile ei de intreaga echipa a PSD. "A demonstrat in Centrala Nucleara ca stie sa fie un specialist de exceptie si poate conduce un oras nuclear, si va obtine anumite facilitati pentru cernavodeni - la caldura si apa calda. Intreaga echipa a PSD ii va fi alaturi si o va sprijini permanent", a precizat Nicusor Constantinescu. De altfel, pe scena amenajata special pentru eveniment au fost prezenti oameni de baza din organizatia judeteana PSD Constanta: vicepresedintele CJC, Cristian Darie, deputatii Alexandru Mazare si Lucian Balut, multi consilieri judeteni si primari in functie renumiti - Mariana Gaju si Gheorghe Murat.

Proiecte pentru cernavodeni

"Mariana Mircea reprezinta viitorul pentru Cernavoda" este unul dintre sloganurile sub care candidatul PSD la Primarie a atras de partea sa numerosi cernavodeni care, la aparitia pe scena, scandau: "Ea e primarita mea". Considerata a fi principalul contracandidat al primarului in functie si sustinuta de mii de oameni nemultumiti, Mariana Mircea are in vedere proiecte importante. Spicuind din programul electoral, primarul Mariana Mircea ii asigura pe cernavodeni ca vor beneficia de peste 2.000 de locuri de munca, 300 de locuinte ieftine si sociale pentru tineri, dupa modelul Mazare, si de pe urma unui proiect legislativ ce va fi sustinut de reprezentantii PSD de la toate nivelurile, care va permite alocarea, anual, din bugetul de stat, a sase milioane euro pentru orasul Cernavoda.

Scris de: {autor}Mihaela CIORBARU {/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii