Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Mitroi garanteaza progresul in Valu lui Traian

ro

19 May, 2008 00:00 1673 Marime text
1211144558.jpg

Lideri de marca ai PD-L si peste 3000 de locuitori ai comunei Valu lui Traian si-au manifestat increderea in primar

Ei s-au adunat, sambata seara, pe dealul de la Valea Seaca pentru a sustine echipa propusa de PD-L si primarul lor favorit, Florin Mitroi, in batalia electorala pentru prelungirea mandatului de sef al administratiei locale. Miile de localnici au ovationat indelung si au dovedit, daca mai era nevoie, ca actualul primar al comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, si formatiunea pe care o reprezinta au o sustinere masiva si au obtinut increderea lor. Impresionata de multimea de oameni prezenta la eveniment, secretarul executiv Elena Udrea s-a angajat, in numele echipei PD-L, ca in urmatorii patru ani democrat-liberalii, prin Florin Mitroi si echipa sa, vor face ce trebuie si ceea ce oamenii cer. "Proiectul inceput de edil va fi continuat, iar garantia ca echipei PD-L ii pasa de dumneavoastra este munca depusa de Florin Mitroi, timp de patru ani, pentru comunitate", a afirmat Udrea. Ea a subliniat ca PD-L propune o echipa de oameni competenti si la Consiliul Judetean Constanta, condusa de avocatul Ion Popescu, iar Dorel Onaca va lupta pentru obtinerea mandatului de primar detinut, acum, de Mazare. "In judetul Constanta vom duce o batalie grea pentru ca trebuie sa scape de sub conducerea PSD-ista. Nu mai vrem presedinti de CJ care dorm in intersectii precum Constantinescu, nu mai vrem primari care sa petreaca noptile prin cluburi si vacantele in Brazilia. Modelul nostru de primar este edilul competent, responsabil, care munceste pentru oameni asa cum este Florin Mitroi", a precizat secretarul executiv al PD-L. Si pentru ca la Valu, democrat-liberalii se pot mandri cu un primar dedicat concetatenilor sai si competent, Udrea a promis ca va propune astfel de oameni in tot judetul Constanta, care vor fi sustinuti nu de "un produs expirat precum Nicusor Constantinescu". Pentru democrat-liberalii intrati in competitie, Udrea a indemnat alegatorii sa se prezinte la urne si, pentru a transforma judetul Constanta intr-unul portocaliu, sa aplice stampila pe toate buletinele pe PD-L. "Din toamna vom guverna Romania si este pacat ca aceasta echipa sa nu se continue pana la nivelul administratiei locale. Din 2004 Romania a inceput sa nu mai fie rosie de la ciuma PSD, haideti sa desavarsim procesul in 2008, iar judetul Constanta sa fie portocaliu. Niciun politician nu valoreaza nimic fara votul dumneavoastra, mergeti la vot si votatii pe cei in care aveti incredere si au demonstrat ca le pasa de oameni si sanctionati minciuna, incompetenta, trufia si hotia!", a conchis secretarul executiv PD-L.

Merite recunoscute

Ion Popescu, candidatul PD-L pentru sefia CJC este, in opinia celor din Valu, omul care vrea sa schimbe in bine fata judetului si are toate parghiile necesare. Onorat de prezenta numeroasa, prim-vicepresedintele PD-L Constanta a recunoscut ca nu are dubii in privinta continuitatii mandatului de primar detinut de Florin Mitroi. "Ma bucur ca nu mai sunt in fata unei adunari care sa critice administratia locala pentru incompetenta asa cum este intotdeauna in cazul autoritatilor rosii PSD. Trebuie sa-i multumesc lui Mitroi ca a adus in administratie inteligenta, dedicatia si apropierea fata de cetateni", a declarat liderul PD-L Constanta. In calitate de presedinte al CJC, Popescu i-a asigurat pe locuitorii din Valu lui Traian ca, impreuna cu Mitroi, va face mult mai multe decat a reusit acesta singur. Dorel Onaca, parlamentarul care s-a afirmat prin sprijinul acordat constantenilor si ajutorul neconditionat oferit marinarilor romani parasiti de autoritati in strainatate, a tinut sa-l sustina pe "actualul si viitorul primar al comunei Valu lui Traian". Presedintele PD-L Constanta si-a manifestat convingerea ca Florin Mitroi a obtinut increderea localnicilor ca urmare a determinarii sale si a activitatii derulate in folosul comunitatii si, impreuna, vor reusi transformarea comunei intr-un oras european.

"Pentru voi, mie nu-mi trebuie"

Florin Mitroi, primarul ales in 2004, a dovedit ca poate rezolva problemele oamenilor ignorate de administratia judeteana si nu numai, ca stie sa conduca o comunitate si sa atraga fonduri, vrea sa ramana liderul comunei Valu lui Traian. Pentru ca timp de patru ani a fost alaturi de oameni, sambata ei au venit pentru a-si manifesta sustinerea si a-l asigura ca-i vor fi alaturi si-n urmatorul mandat. Chiar daca problemele comunitatii l-au albit, eforturile sale n-au fost zadarnice. Multi poate nu credeau in 2004 ca viata lor se va schimba, dar primarul pe care si l-au ales atunci a confirmat ca se poate. Pentru ca programul propus acum patru ani s-a materializat, pe deal la Valea Seaca o mare de oameni raspundeau "DA" la fiecare intrebare referitoare la promisiunile onorate de edil. "Ma aflu in fata dumneavoastra pentru ca nu-mi este rusine. Mi-am onorat promisiunile, iar unele proiecte sunt in derulare. Pentru 2008-2012, la fiecare a ajuns o platforma program pe care, daca aveti incredere in continuare, o voi realiza 100% ", a fost angajamentul luat de Mitroi in fata oamenilor inainte de a-l vota pentru al doilea mandat de primar. "In fruntea acestei comune raman pentru dumneavoastra, pentru mine nu-mi trebuie!", asa si-a incheiat discursul cel caruia oamenii din Valu i-au acordat toata increderea si in care si-au pus toate sperantele.

Scris de: {autor}Mihaela CIORBARU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii