Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iordache Marian - singura solutie pentru Medgidia

ro

20 May, 2008 00:00 1719 Marime text
1211211126.jpg

Candidatul PNL la primaria municipiului Medgidia, Marian Iordache, a strabatut, alaturi de echipa sa, toata zona de nord

S-a luat contact cu oamenii, s-au identificat problemele, s-au stabilit prioritatile si s-au gasit modalitatile de rezolvare. Mai mult, candidatul liberalilor pentru functia de primar, Marian Iordache, si-a notat constiincios si problemele adiacente cu care se confrunta fiecare persoana, fie ca este vorba despre cele de sanatate, fie ca vorbim despre dificultatile materiale sau sociale. Pentru a vedea cum a decurs prima saptamana de campanie, am realizat un scurt interviu cu Marian Iordache, candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Medgidia.

Domnule Iordache, cum a fost prima saptamana de campanie? Ati gasit Medgidia in starea in care o stiati sau ati descoperit si probleme noi?


Prima saptamana de campanie a fost una prolifica, in care am luat pulsul alegatorilor din zona de nord a orasului si in care am verificat daca lucrurile pe care le stiam se confirma si acum, cu doua saptamani inaintea alegerilor de la 1 iunie. Medgidia este in starea pe care o stiam: un oras bolnav, care are nevoie peste tot de tratament. Este nevoie de reabilitarea intregii infrastructuri din oras, de rezolvarea problemei cainilor comunitari, de siguranta si de respectul pe care le merita fiecare cetatean al orasului in care traim. Sigur, am descoperit si situatii noi. Exista oameni care nu au niciun venit, pentru ca actualul primar, Dumitru Moinescu, a refuzat sa le plateasca ajutorul social. Am vorbit cu persoane care au anumite dizabilitati locomotorii si pentru care administratia locala, condusa de echipa din jurul edilului-sef, nu a gasit nicio solutie. Am descoperit oameni care nu aveau bani sa isi achizitioneze un cadru metalic necesar deplasarii prin casa si prin curte. Aceste persoane nu au un mijloc de transport in comun pus la dispozitie de municipalitate, si ma intreb care a fost activitatea serviciului de asistenta sociala din cadrul primariei, din moment ce persoanele cu reale probleme sociale si medicale nu au fost ajutate de catre comunitatea locala.

Oamenii va primesc cu simpatie si aveti o imagine foarte buna in comunitatea locala. Este acest lucru de ajuns pentru alegeri?


Deschiderea cu care m-au primit oamenii mi-a dat un tonus de care aveam nevoie la inceputul acestei campanii electorale. Am constatat ca, timp de patru ani, nimeni din componenta actualei administratii publice locale nu i-a ascultat pe cetatenii Medgidiei, nu a fost interesat sa le rezolve problemele. Oamenii doresc sa fie ascultati, sa isi prezinte problemele si sa vada ca persoanele din administratie incearca sa gaseasca o solutie pentru rezolvarea oricarei situatii. Dar dumneavoastra vorbeati despre imaginea buna pe care o am in comunitate. Am aceasta imagine pentru ca oamenii ma cunosc, pentru ca multi dintre ei au lucrat cu mine la IMUM, iar altii m-au intalnit in cei 13 ani, cat am fost viceprimar, perioada in care le-am rezolvat mai multe probleme sociale si familiale. Sigur nu este de ajuns numai aceasta imagine buna pentru alegerile care vor avea loc la 1 iunie.

Veti continua sa faceti acelasi tip de campanie, sa discutati cu fiecare cetatean in parte?


Eu si echipa PNL Medgidia vom continua campania civilizata pe care am inceput-o. Noi vrem sa construim, nu sa distrugem. Vrem sa ridicam Medgidia din marasmul in care a intrat in urma cu patru ani. Daca alegatorii din Medgidia au incredere in mine si in echipa mea, ii asteptam la urne pe 1 iunie si le spun ca Iordache Marian si candidatii PNL se afla pe pozitia numarul doi de pe buletinele de vot.

Scris de: {autor}Stefania CHERMANEANU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii