Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moinescu "Stiu sa fac proiecte si sa aduc bani"

ro

19 May, 2008 00:00 1274 Marime text
1211144638.jpg

Partidul Democrat - Liberal si-a lansat, vineri seara, candidatul la primaria Medgidia, in persoana lui Dumitru Moinescu

O multime formata din simpatizanti ai Partidului Democrat-Liberal si locuitori ai Medgidiei s-a strans in fata Casei de Cultura, vineri, pentru a sustine candidatura lui Dumitru Moinescu la primaria Medgidia. Inaintea evenimentului de anvergura, oamenii au incins o hora in fata scenei din Piateta Decebal pe ritmurile imnului PD-L "Verde-nourat". Simpatizantii au participat din diferite cartiere ale municipiului si satele arondate Medgidiei, Remus Opreanu si Valea Dacilor. Astfel, au participat la lansare cartierele Posta, Orasul Nou, Valea Dacilor, Remus Opreanu etc. Spectacolul a debutat cu un moment artistic pregatit de artistii Casei de Cultura IN Roman si cu un recital mult apreciat de public al cunoscutei cantarete de muzica populara Laura Lavric. Fly Project a avut un concert incendiar si a cantat la unison cu cei prezenti toate melodiile pregatite pentru acest spectacol.

Stie sa faca proiecte si sa aduca bani

Apoi candidatii PD-L la Primaria Medgidia au urcat pe scena amplasata in centrul orasului si au salutat electoratul cu esarfe portocalii. Toate doamnele care sunt pe lista candidatilor pentru functia de consilier au fost imbracate in costum deux pieces de culoare portocalie asortate cu fulare portocalii. Primarul Dumitru Moinescu a salutat medgidienii si a expus motivele pentru care acestia trebuie sa voteze PD-L-ul si in acest an electoral. In urma cu patru ani ati ales schimbarea si impreuna am salvat Primaria. "V-am promis atunci ca vom face din Medgidia un oras european si ne-am tinut de promisiune", a declarat actualul edil in deschiderea discursului sau electoral. Dumitru Moinescu si-a continuat pledoaria cu realizarile administratiei locale pana in prezent. "Am adus caldura in casele oamenilor. Am facut bine. Am adus apa la Valea Dacilor. Am facut bine", a spus primarul. Edilul spune ca in ultimii patru ani a dovedit ca stie ce se intampla pe fiecare metru patrat din oras, desi multi l-au acuzat in 2004 ca nu cunoaste orasul. "Mai stiu un lucru pe care contracandidatii mei nu il stiu. Eu stiu sa fac proiecte si sa aduc bani. Asta ma diferentiaza de contracandidatii mei", a adaugat Moinescu.

Finantare pentru Parcul Industrial

Acesta este sigur de victoria PD-L in toamna si crede ca atunci vor exista finantari corecte si bani pentru realizarea Parcului Industrial. "In 2004 am dus o lupta dura, iar cel care m-a concurat a ales acum sa nu mai candideze. A inteles: calea noastra este calea cea buna", a punctat candidatul PD-L. Evenimentul a continuat cu prezentarea candidatilor PD-L de catre Dumitru Moinescu. Seara a continuat cu VH2, Adrian Enache, Diana Visinescu si Nicola.

Scris de: {autor}Ghiulseren ABDURAMAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii