Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 8 septembrie 2024. Zi de duminică, final de săptămână, timp de ordonare și contemplare

ro

08 Sep, 2024 10:28 178 Marime text


8 septembrie 2024

Zi de duminică, final de săptămână, timp de ordonare și contemplare.
Astăzi este despre a aprecia abundența resurselor.

În timp ce lucram la Newsletter-ul acestei zile, care este plin ochi de informație, am realizat câte resurse sunt disponibile și cât de amestecate și adunate în diferite locuri sunt. În același mod sunt și cunoștințele / informațiile din mintea noastră, puse una peste alta, acumulate în cursul unei zile.

Dacă stăm să observăm astăzi mai bine, vedem cum atenția ne este trasă continuu ba spre o direcție, ba spre alta. Ne apucăm să facem exerciții fizice și cineva ne solicită ajutorul la bucătărie. Ne apucăm să citim ceva pentru serviciu sau pentru suflet, sună telefonul și altcineva ne solicită atenția sau ajutorul. Ieșim să luăm ceva pentru masa de prânz a familiei și ne întâlnim cu minim o persoană, care insistă să ne spună povestea dramatică ce i se întâmplă în acest moment (fericită că a găsit pe cineva care să o asculte).
Către seară, dacă facem o recapitulare, suntem trași în atâtea direcții ale atenției, încât apar senzații de amețeală și de gol.

Înțelepții lumii spun că energia iese din centru, acolo unde are nevoie să rămână (în inimă, în plexul solar și în zona pântecului) către periferie și către ceilalți.
Practic, hrănim cu atenția și energia noastră pe toți și toate aspectele asupra cărora ne focalizăm atenția și pe care le păstrăm în minte.

Pentru a compensa această golire energetică, sistemul nostru limfatic (de curățenie a toxinelor) se străduie să funcționeze cât mai bine în interior, în partea de centru și sacrifică, uneori, periferia corpului (mâinile, picioarele, zona gât / cap).
Dacă este greu de înțeles această particularitate a corpului, aș dori să o explic mai detaliat și cât de clar pot în acest moment în Webinarul de pe 19 septembrie
https://holisticshop.ro/.../webinar-septembrie-probleme.../

Am descoperit informații utile despre îngrijirea părului, unghiilor și îmbunătățirea circulației periferice (mâini și picioare reci) pe care vreau să vi le împărtășesc în această întâlnire online. De asemenea, mi-ar plăcea să aflu cu ce dificultăți vă confruntați și cum le gestionați în viața de zi cu zi. Întâlnirile video sunt o ocazie bună de a schimba informații – doar așa putem identifica, împreună, detaliile care ne îmbunătățesc calitatea vieții. Tot împreună putem descoperi și capcanele în care cădem uneori.

Să ne bucurăm astăzi de o duminică liniștită și plină de reflecție, perfectă pentru a ne pune ordine în gânduri și a ne organiza planurile pentru săptămâna ce vine.
Vă invit să citiți newsletter-ul de astăzi, plin de informații utile, pe care îl puteți găsi aici: https://mediccuexperienta.substack.com/.
De asemenea, îl puteți împărtăși cu cei apropiați, dacă simțiți să o faceți.
Acesta conține materiale la care vă puteți întoarce în zilele următoare și care vă vor inspira și susține pe tot parcursul săptămânii.
Concentrarea pe ceea ce contează pentru corp și viața personală este un exercițiu de organizare și echilibrare a vieții.
Să avem o duminică plină de odihnă, contemplare și bună dispoziție.
Cu iubire tuturor



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii