Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Provocare de Week-end (VIDEO)

ro

09 Jun, 2022 07:57 1702 Marime text
Caile videcariiDeseori trăiești cu impresia că nu te vede nimeni?
 
Simți că oboseala te răpune deseori?
 
Ești dependentă de muncă, relații sau cumpărături?
 
Iți dorești să rezolvi problemele tuturor ca sa devii indispensabil celor din jur?
 
Obișnuiești să râzi primul de toate boacănele pe care le faci?
 
DACĂ RĂSPUNSUL TĂU ESTE DA MĂCAR LA UNA DIN ÎNTREBĂRILE DE MAI SUS, ATUNCI ACEASTĂ PROVOCARE ESTE PENTRU TINE!

TE VEI ÎNȚELEGE MAI BINE ȘI VEI ȘTI CE POȚI FACE DIFERIT PENTRU A AVEA MAI MULTĂ BUCURIE ÎN TOATE!

Este Timpul să ALEGI să faci ceva diferit pentru mai multă bucurie în viața ta!

Inscrie-te acum la provocarea gratuita de weekend.
 
Ce ne împiedică să ne bucurăm de viață? 

Bine te-am găsit! Imi pare bine să te cunosc!

Eu sunt Elena Paula pentru toți cei care ajung să mă cunoască. De pe băncile liceului am urmat ce s-a putut în Constanța la acel moment și anume Facultatea de Științe Economice, Specializarea Relații Economice Internaționale - 1992-1997. Nu mi-am pus întrebarea dacă îmi place sau nu.

Totuși, în 2001, în urma unui accident de mașină, m-am întrebat pentru ce am rămas în viață întreagă. În 2002, am realizat că ceea ce făceam ca profesie (eram deja director economic) nu mă împlinește deloc și dacă voi continua în acea direcție voi deveni o poama acră, fiind nefericită toată viața. Așa că am urmat direcția dată de intuiția mea, și anume Facultatea de Psihologie, Specializarea Psihologie - 2003-2007 -, după care am făcut specializarea de bază ca psihoterapeut, prin Programul de formare în terapia sistemică de cuplu și familie - 2007-2011.

Am fost la multe ateliere de lucru cu mine prin psihoterapie (atelierele sunt detaliate mai jos) și multe formări în acest domeniu (formarile sunt detaliate mai jos).

În paralel cu formarea ca psihoterapeut, am fost provocată să învăț multe despre sănătate și corp pentru a fi alături de mine și cei dragi mie. Astfel, am ajuns să aflu mai multe despre energie (cursurile despre energie sunt detaliate mai jos)  și corp (cursurile despre corp sunt detaliate mai jos) și cum toate gândurile, emoțiile și bolile sunt împletite cu planul energetic.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat, de când mă știu, calea cea mai simplă ca să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac.

Și, experimentând pe mine toate tehnicile învățate, am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață. Până la urmă, acesta cred că este scopul tuturor, aici, pe pământ.

Plecând din acest punct, te invit să folosești toate resursele oferite de mine pe site-ul www.cailevindecarii.ro sau pe canalul meul de youtube Elena Paula Stiubei pentru a ajunge și tu la această bucurie de a trăi! Cu cât suntem mai mulți. cu atât mai multă ușurință, bucurie și glorie avem cu toții, pentru că viața poate fi și frumoasă!
 
Mulțumesc pentru că te alegi pe tine în viața ta!
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii