Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie - partea a doua - ziua 1. 18 septembrie 2024. Oportunitate rară de a ne putea conecta mai ușor cu Esența Sufletului

ro

18 Sep, 2024 10:14 143 Marime text
foto: Facebook/ Zyanna Orinda Valul 10 de energie - partea a doua - ziua 1
18 septembrie 2024

Suntem încă în energia lunii pline în Pești și în portalul eclipselor.
În plin malaxor energetic și vibrațional, cu toate învârtindu-se la rotație maximă în jurul nostru și noi căutând centraje și ancore, să rezistăm.

Astăzi există o oportunitate rară de a ne putea conecta mai ușor cu Esența Sufletului și destinul potențial.

Ambele zodii în care ne aflăm (soarele în Fecioara, luna în Pești) sunt despre misiunea fiecărui Suflet, ce a venit fiecare să facă aici pe pământ, dacă și-ar explora și manifesta potențialul disponibil.

Abundența vine în viața ta când îți exprimi talentele, te exprimi complet ca TINE și împărtășești din esența interioară.

Când îți trăiești pasiunile, când trăiești viața cu pasiune, vine abundența în viața ta și apar oportunitățile;
Când te ascunzi, îți supresezi darurile, te temi că că vei fi acceptat, cu siguranță că vei descoperi că ușile ți se închid.
Lecția este: ”acceptă-te” și ”exprimă-te” ca tine, în ciuda fricilor de respingere și ne-acceptare. Pur și simplu, antrenează-te să trăiești ca ”tine” și să-ți descoperi abilitățile, activitățile și lucrurile care își aduc bucurie.

Sunt foarte recunoscătoare că îmi pot exprima darul scrisului în Newsletter-ul săptămânal, în care accesez subiecte diferite, doar să ne reamintim de ceea ce este important pentru corp și energia care îl animă:
https://mediccuexperienta.substack.com/

Și sunt foarte recunoscătoare să îmi pot exprima darul de educator în cadrul întâlnirilor on-line numite Webinarii, în care împărtășim experiențe directe, cunoaștere și interacționăm direct, de multe ori, când sunt întrebări sau nelămuriri.
Mâine seară ne revedem într-o întâlnire cu subiecte feminine și utile, dar și cu re-amintiri ale proceselor de detoxifiere și curățenie.
https://holisticshop.ro/.../webinar-septembrie-probleme.../

Astăzi este despre a ne explora și evalua lucrurile pe care le facem cu ușurință, cu bucurie și cu însuflețire. Acestea sunt cele care ne arată darurile și talentele potențiale, de care dispunem în potențial.
Ne simțim mereu vii când facem ceea ce ne este drag

Testăm astăzi?



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii