Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 10. 27 septembrie 2024. Mesajul Sfintei Vineri este întotdeauna iubirea

ro

27 Sep, 2024 09:35 162 Marime text
Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 10
27 septembrie 2024
Suntem într-o zi de vineri, dedicat iubirii și lui Venus. Sfânta Vineri este acea bătrână blândă și înțeleaptă din poveștile copilăriei care întâmpină eroul când acesta își pierde nădejdea și nu știe ce să facă.
Mesajul Sfintei Vineri este întotdeauna iubirea.
 
În esență, iubirea înseamnă acceptare și perseverență, găsirea puterii interioare în orice moment, oricât de greu. Și mai ales, înțelegerea faptului că indiferent ce ni se întâmplă, este despre noi și despre a învăța potențialul interior.
 
Vă propun să respirăm adânc astăzi, să ieșim la o plimbare în ziua frumoasă de toamnă ce ne oferă daruri de culori și arome diferite.
Când ne aerisim, creierul primește oxigen și azot, dar și vibrații diferite de viață, armonizându-se cu Natura din jur.
Vă invit la Webinarul din această seara, la ora 19.00, în care îmi propun să facem împreună câteva exerciții de respirație și să ne amintim că viața înseamnă să ne iubim corpul și să-l menținem în cea mai bună stare posibilă.
Respirația este vedeta toamnei, pentru că cele mai multe dificultăți de sănătate apar la nivel de aparat respirator, sub forma eliminărilor de toate felurile.
Învățăm despre corp, ne informăm și aplicăm practic tehnici de susținere și echilibrare, așa cum vă propun în Newsletter-ul săptămânal, în fiecare duminică:
 
La întâlnirile cu energii curate și înțelepte, precum cea cu Sfânta Vineri, ne oglindim acea parte din noi ce știe dintotdeauna că Natura noastră reală a fost și este Iubirea.
 
De aici găsim puterea de a trăi fiecare zi, așa cum vine, chiar dacă unele zile pot să fie grele și împovărătoare.
Cât timp respirăm și suntem în viață, acceptăm să trăim cât de bine reușim.
Să avem astăzi o zi cu observatorul prezent și cu simțurile acordate la frumusețea Naturii.
 
Cu iubire, tuturor


Sursa: Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii