Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 11 28 septembrie 2024 Suntem în plin tranzit de lună în scădere, cu eliminările intensificate

ro

28 Sep, 2024 12:13 145 Marime text

Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 11
28 septembrie 2024
Suntem în plin tranzit de lună în scădere, cu eliminările intensificate.
Orice facem pentru curățenie, prin casă sau prin corp, are intensitate maximă în această perioadă.

Acum este perioada pentru produsele de eliminări, precum Detox bio (Santarome), ca atare, sau alături de Detox suplu (Herbagetica), dacă vrem să mai eliminăm ceva grăsimi de pe coape sau abdomen, sau alături de Hepatonic bio (Santarome) – dacă dorim să curățăm zona ficatului și sistemul limfatic, în general. Se administrează o fiolă din fiecare, o dată pe zi, 10-14 zile, sau până se termină o cutie.

Despre eliminări vom discuta în detaliu în cadrul Webinarului dedicat acestor caracteristici ale corpurilor vii chiar pe luna nouă de pe 2 octombrie 2024, pe care vă invit să o celebrăm împreună:
https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../

Vor fi prezentate regulile generale ale corpului în materie de eliminări (care ar fi standardele de menținere ale curățeniei în interior) și soluții naturale de susținere ale cărilor de eliminare, iar la final, facem împreună un mic ritual de lună nouă, pentru a seta intenția următoarei luni calendaristice. Însămânțarea ideilor noi la luna nouă este o oportunitate pe care vă invit să o realizăm împreună, întrucât puterea grupului este întotdeauna mai mare decât a unei singure persoane.

Tot despre eliminări, în special despre tuse și nasul cu secreții va fi vorba în Newsletter-ul săptămânal ce vine în căsuța poștală mâine, duminică dimineață.
https://mediccuexperienta.substack.com/

La secțiunea Sfaturi vindecătoare sunt multe recomandări terapeutice, și idei de soluționare a dificultăților ce apar în perioadele de eliminări.
Astăzi este despre a ne poziționa cât mai avantajos, pentru eliminări eficiente și a folosi energia zilei pentru curățenie și ordine în casă, în sertare, în hârtii, în poșetă și desigur, în corp.
Să ne fie bine tuturor
Cu iubire,

Articol  și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii