Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie - partea a doua - ziua 3. 20 septembrie 2024. Energia își continuă vârtejul, apropiindu-se de un alt portal important, Echinocțiul de toamnă

ro

20 Sep, 2024 08:50 507 Marime text


Valul 10 de energie - partea a doua - ziua 3
20 septembrie 2024

Energia își continuă vârtejul, apropiindu-se de un alt portal important, Echinocțiul de toamnă. Îi simțim energia în ziua mai scurtă, noaptea mai friguroasă și fiorii de oboseală din tot corpul.
Organismul nostru se străduie să se adapteze la toate schimbările ce vin peste el, iar când nu o poate face suficient de repede, folosește eliminările de toate felurile (răceli, enteroviroze, erupții pe piele, alergii de toate felurile). Sau pur și simplu, apar zile întregi de oboseală intensă, cu lipsă de energie, plus nevoie de somn și odihnă.

Cu cât folosim mai intensiv tehnologia, stăm mai mult la ecrane și mai puțin în aer liber, cu atât mai slab ajustat este corpul fizic la variațiile naturale ale perioadei.
Din acest motiv, ceea ce se întâmplă pare brusc, deși dacă ne uităm bine, trecerea între anotimpuri se face treptat.

Este nevoie să ieșim în Natură, să ne plimbăm printre frunzele uscate, să ne uităm pe cer și să respirăm profund, pentru a ne acorda la vibrațiile acestei perioade.
Vă aștept pe 27 septembrie la un Webinar cu multe exerciții practice și discuția despre cea mai simplă, dar vitală funcție a corpului: respirația.
https://alchida.ro/.../webinar-2024-aerisirea-sustinut.../

Oxigenarea tuturor celulelor, în special a celor a creierului este unul dintre procesele de bază ale metabolismului corpului biologic în care trăim.
Cât de important este acest proces, vă invit să descoperim împreună la o nouă întâlnire on-line educațională și informațională.

Vibrația Echinocțiului de toamnă ce se apropie ne învăluie zilnic, reamintindu-ne despre schimbări, tranziții, portaluri.
https://mediccuexperienta.substack.com/
Întregul Newsletter de duminică, ziua de Echinocțiu, este dedicat acestui moment special al anului, cu recomandări de armonizare a energiilor și cu Sfaturi vindecătoare.

Astăzi vă invit să respirăm adânc, să tragem aer profund în piept și să-l eliberăm lent și ușor, cât mai lent cu putință. Să repetăm acest ciclu de câteva ori.
Detoxifierea de toamnă înseamnă inclusiv încetinirea ritmului vieții, pentru că frigul și ziua scurtă nu ne vor mai permite să fim la fel de activi ca vara.
Armonizarea cu Natura din jur este secretul stării de bine,
Să avem o zi cât mai eficientă și echilibrată
Cu iubire,



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii