Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 6 23 septembrie 2024 Începem săptămâna în energia Echinocțiului de toamnă

ro

23 Sep, 2024 09:28 422 Marime text

Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 6
23 septembrie 2024
Începem săptămâna în energia Echinocțiului de toamnă.
Cu alte cuvinte, vorbim despre ECHILIBRU – întreaga săptămână.
Luna este în scădere și susține măsurile de detoxifiere (la nivel de ficat, rinichi, intestine, piele). Tot ce înseamnă eliminări și curățenie este intensificat în această săptămână.

Merg foarte bine deparazitările în această perioadă (dar atenție, cu susținerea ficatului și doar dacă ficatul permite).
Merg toate măsurile de reducerea cantității de alimente, pentru a permite corpului eliminările (prin scaun, prin urină, prin transpirație).
Exact pe 2 octombrie, la luna nouă în Balanță, cu eclipsa inelară de soare, avem un Webinar despre Eliminări, în care prezentăm alte mici detalii și secrete ale procesului natural de auto-curățenie al corpului.
https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../

Printre eliminările care ne tulbură cel mai mult, în perioada în care ne aflăm, la trecerea dintre vară și toamnă, se numără cele respiratorii.
De ce se elimină mucus pe nas?
De ce apare tusea și nu se mai termină?

De ce zona capului este atât de sensibilă la ”schimbări” (de vreme, de ocupație, de locație)?
Răspund la toate aceste întrebări și la mai multe în cadrul întâlnirii on-line de la finalul acestei săptămâni, de vineri 27 septembrie la ora 19.00
https://alchida.ro/.../webinar-2024-aerisirea-sustinut.../

Întregul portal al Eclipselor, de la luna plină de pe 17 septembrie, până la luna nouă de pe 2 octombrie, având în mijloc Echinocțiul de toamnă pe 22-23 septembrie este atât de special și influențează atât de mult corpul fizic, încât am realizat un întreg număr al Newsletter-ului pentru această ocazie.
https://mediccuexperienta.substack.com/

De aceea și evenimentele sunt ceva mai dese în această perioadă.
Să ne ajute cu informație și secrete practice, pentru a ne mișca mai eficient și fără prea mari dificultăți printr-o perioadă deloc ușoară energetic.
Astăzi, luni, 23 septembrie, la început de săptămână și în energia Echinoctiului, tema de observat întreaga zi este echilibrul între ”prea mult” și ”prea puțin”.

Este o temă incomodă, dar dacă reușim să respirăm adânc și să ne observăm, când vorbim, când acționăm, când mâncăm și când muncim, descoperim foarte bine astăzi ce facem ”prea mult” și ce facem ”prea puțin”.
Să avem o zi de toamnă cât mai frumoasă și echilibrată
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii