Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 7. 24 septembrie 2024. Detoxifierea de toamnă presupune măsuri bazice

ro

24 Sep, 2024 10:01 366 Marime text

Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 7
24 septembrie 2024

Perioada de lună în scădere este în plină desfășurare.
Detoxifierea de toamnă presupune măsuri bazice, voluntare, asumate pentru a nu deveni victimele detoxifierilor involuntare și automate ale corpului.

Dacă nu ne luăm măsuri personale de reducere a consumului de energie, pentru a face față schimbărilor de vreme și luminozitate (noaptea se va lungi, ziua se va scurta și curând vom trece la ora de iarnă), corpurile suferă și reacționează.

În Newsletter-ul săptămânal amintesc de cele trei „portaluri” ale corpului fizic, la nivelul cărora se manifestă problemele în această perioadă: gura, stomacul și rectul.
https://mediccuexperienta.substack.com/
Și nu doar prezint dificultățile existente ci ofer și soluții practice cu remedii naturale, în rubrica Sfaturi vindecătoare.

În ediția de duminică, 29 septembrie, pregătesc un material special despre tuse și nas curgător, pentru că aceste simptome sâcâie pe foarte mulți în această perioadă a anului. Intenționez să fac pentru rubrica Sfaturi vindecătoare o listă cu siropurile de tuse și produsele pe care le-am testat și găsit utile și folositoare, în virozele din ultimele săptămâni.

Până atunci, vă reamintesc aici că tot ce se întâmplă: tusea, secrețiile nazale, strănuturile, ochii curgători, toate ”alergiile respiratorii” și durerile de gât, laolaltă cu eliminările digestive sau urinare (durerile de burtă, episoadele de diaree, sau crizele de infecții urinare), plus erupțiile pe piele și eczemele ce apar ”din senin”, sau bubițele tip foliculită sau ciupituri de insecte – nu sunt altceva decât ”eliminări” ale toxinelor din sistemul limfatic, marele sistem de canalizare al corpului.

Despre sistemul respirator, tuse și nas înfundat, vom discuta detaliat vineri pe 27 septembrie la întâlnirea on-line la care vă invit să împărtășim noutăți și informații practice despre Respirație și modul în care Aerisirea corpului ajută la menținerea echilibrului și imunității:
https://alchida.ro/.../webinar-2024-aerisirea-sustinut.../

Iar despre eliminări, ce înseamnă și ce putem face să ne ajutăm corpul, vom discuta la întâlnirea de lună nouă în Balanță, cu eclipsă inelară de soare de pe 2 octombrie, finalul perioadei de eliminări intensive:
https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../

Da, există un final la perioada de eliminări.
Tot ce începe se și termină.
Asta ne învață continuu trecerile între anotimpuri.
Totul are un început, o perioadă de dezvoltare și un final.
Observăm astăzi în structura zilei cum organismele noastre elimină tot ce nu mai au nevoie și cum avem tendința de a curăța și îndepărta din casă și din viața noastră, tot ce nu ne mai dorim. Cu toții ”eliminăm” ce nu mai este util și folositor.
Observăm împreună?
O zi minunată de toamnă, în plină perioadă de eliminări și detoxifiere
Cu iubire, tuturor 



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii