Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie – partea întâi – ziua 10. 12 septembrie 2024. Răsăritul soarelui, la fel de spectaculos ca viziunea stelelor

ro

12 Sep, 2024 10:15 148 Marime text
foto: Facebook/ Zyanna Orinda
Valul 10 de energie – partea întâi – ziua 10
12 septembrie 2024
 
M-am trezit foarte dimineață, înaintea răsăritului și am văzut un cer clar și înstelat, cum n-a mai fost demult. Mă uitam la constelația Orion, care se ridicase deasupra orizontului și am știut cu tot corpul: vine frigul, vine anotimpul rece. S-a terminat vara.
 
Răsăritul soarelui a fost la fel de spectaculos ca viziunea stelelor și constelațiilor de toamnă de pe cer. Vreme caldă sau rece, soarele este mereu acolo, marcând ritmul vieții pe Pământ cu răsăriturile și apusurile sale. Este o ancoră de stabilitate, într-un ocean de schimbare energetică.
 
Când ridic ochii în sus și admir splendoarea firmamentului, respir adânc și pot fi prezentă în momentul respectiv. Este atâta frumusețe încât rămân fără cuvinte în povestea minții.
 
Una dintre tehnicile de a mai reduce dialogul mental, în afara mișcării fizice și a focalizării pe corp este mersul în Natură și conectarea cu părțile sale componente.
 
Plimbările prin pădure toamna sunt însoțite de băi de stimuli pentru simțuri: mirosurile jilave și umede, culorile pastelate, foșnetele la fiecare pas sau senzațiile curenților de aer capricioși pe piele.
Astăzi este despre conectarea cu Natura, pentru a ușura presiunea poveștilor din minte.
 
Ieri am simțit la propriu cum greutatea tuturor poveștilor din minte îmi îngreunează capul și îmi comprimă coloana cervicală.
Un somn bun poate ușura această presiune, dar este dificil să te relaxezi când încordarea și tensiunea a durat ore întregi, poate chiar o zi.
Vine toamna și începem să ne pregătim în toate felurile în care știm mai bine.
 
În newsletter-ul săptămânal, vă ofer multe informații și tehnici de reconectare cu corpul și Natura https://mediccuexperienta.substack.com/
Vă invit și la Webinarul de imediat după luna plină, din 19 septembrie, pentru a descoperi noutăți despre modul în care putem curăța eficient sistemul limfatic din zona capului, dar și din celelalte periferii (mâini și picioare), pentru a ușura simptomele neplăcute sau a preveni apariția acestora.
Astăzi este despre a simți Natura cu corpul și a observa trecerile dintre anotimpuri.
 
Suntem într-o perioadă numită ”inter-sezon”, între vară și toamnă, pe care o cunoșteau vechii înțelepți ai lumii.
Să folosim corpul pentru a ne acorda la vibrația Naturii, oriunde ne aflăm, la oraș sau într-o zonă rurală, într-o pădure sau într-un parc.
 
Simți viața când te acordezi la viață.
 
Este bine, este exact așa cum este,
 
Cu iubire, tuturor


Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii