Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie – partea întâi – ziua 11 13 septembrie 2024 Luna este în creștere și astăzi se află în semnul Capricornului

ro

13 Sep, 2024 13:52 132 Marime text
Valul 10 de energie – partea întâi – ziua 11
13 septembrie 2024
Luna este în creștere și astăzi se află în semnul Capricornului, alături de planeta Pluto, aflată în același semn de pământ.
Fiind și final de săptămână de lucru, ne putem uita să vedem ce aspecte din modul în care ne facem serviciul și munca zilnică pot fi astăzi schimbate sau transformate.
Ce anume nu ne susține în a ne face viața mai ușoară și mai eficientă?

Unde pierdem energie?

Poate să fie în zona mentală și de gânduri, poate să fie cu emoții inutile, care ne descarcă de forța vitală (nemulțumire, iritare, tristețe, frustrare), poate să fie în interacțiuni cu ceilalți sau în anumite acțiuni pe care le facem.
Dacă punem atenția pe o anumită parte din viață, reușim să observăm mai bine ce ar fi de făcut și de schimbat (cât de puțin) pentru a îmbunătăți situația.
Ieri am pregătit prezentarea pentru Webinarul de pe 19 septembrie, cu tulburări de periferie https://holisticshop.ro/.../webinar-septembrie-probleme.../
și descoperind produsele și tehnicile de îngrijirea părului ce ajută la o stare mai bună a podoabei capilare, am realizat cât de puțină atenție am acordat acestei părți a corpului, în ultimele luni.

Fiind prinsă de alte activități ”mai serioase” și ”importante” – am uitat de mine și de corp.
Mă bucur că sunt oameni dedicați îngrijirilor corporale, ce văd ”imaginea de ansamblu” și nu tratează doar problemele.
Sunt fericită că în cercetările mele am găsit stiliști și profesioniști în sănătate cu un discurs holistic și suficientă cunoaștere experiențială cât să poată ghida pe oricine dorește să se descurce în super-market-ul produselor de îngrijire păr / corporale.

Am pregătit o prezentare foarte utilă (pentru mine, în primul rând) pe care intenționez să o împărtășesc cu toți cei care vor participa la Webinar. De câteva zile aplic unele dintre tehnicile pe care le-am descoperit și am rezultate imediat. Doar schimbarea periei de păr și a tehnicii de pieptănare a făcut o diferență imensă. După ce am adăugat și o nouă rutină de îngrijire a părului și un alt mod de a-l șterge după spălare, ceva s-a îmbunătățit evident.
Astfel de schimbări mici, tip detaliu, sunt necesare astăzi la nivelul structurii de lucru a vieții. Micile detalii fac diferențele mari, în senzații și rezultate finale.
Tot ieri am lucrat și la newsletter-ul săptămânal de duminică: https://mediccuexperienta.substack.com/

Această săptămână discut o temă dragă și importantă, conectată de grija pentru detaliu: detoxifierea regenerativă.
Mulțumesc doamnei care mi-a solicitat acest subiect, m-a ajutat să pun într-o ordine clarificatoare subiectul atât de interesant al tehnicii dr. Robert Morse.
Să avem astăzi o zi de final de săptămână cu atenție pe detalii și cu intenția de a schimba / transformare orice fel de mică rutină care nu este favorabilă și nu ne ajută să economisim energie.
Să ne fie bine tuturor,
Cu iubire

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii